Nu se mai ia apa caldă

„Da, e o veste bună. Ecogen va continua să ne furnizeze apă caldă”, a spus lapidar, cu câteva minute în urmă, Aurel Gubandru, directorul RAM Buzău.

Nu se știe încă dacă Vasile Munteniță, directorul Ecogen, a luat această decizie din respect față de locuitorii Buzăului sau doar de teamă că RAM-ul ar putea să nu-i mai plătească facturile pe ultimele luni, inclusiv pe august.

RAM Buzău va continua în acest timp lucrările la PT4 din Dorobanți I pentru punerea în funcțiune a cazanului de 10 Gcal.

Estimarea este că lunea viitoare, cel mai târziu, cazanul va începe să furnizeze apă caldă, moment în care RAM va deveni producător de agent termic, independent de Ecogen.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nu se mai ia apa caldă

  • O adunatura de nesăbuiți care pun cetatenii in imposibilitatea de a lua o hotarare cand iarna este aproape .

  • Mi se pare un joc de-alde ALBA NEAGRA
    PT CA aici se intampla ca tot clientii sa aibe de suferit!
    Numai hotii si smecherii!

  • Ecogen nu a sistat furnizarea niciodată voit, doar din imposibilitatea de a-și plăti gazele. pe domn primar nu la interesat copii din scoli, grădinițe și bolnavi din spitalele orașului, pentru a putea aduce Ecogen în faliment și a arunca vina pe ei, ca și acum când nu plătește energia furnizată de Ecogen la preț de 200 de lei pe care ram o vinde cu 495 bani pe care îi încasează de la locatari . Pe dl Toma la interesat cei 200 și de artiști din dragaica, nu copii orașului, tipic PSD fără interes pentru tineri orașului. Ecogen a fost falimentat de către dl Toma și cumatrul sau director Ram. CET-ul improvizat de Domn Toma nu va putea face fata la iarna cu cei 4 giga dacă acum sunt necesare aproape 8 = bani aruncați în condițiile în care activele Ecogen valorau mult mai puțin decât a cheltuit…..,si Buzăul avea o centrală noua de ultima generație, fără a cheltui banii comunității

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.