„Nu se poate așa ceva. Să și răspunzi la telefon…”

Buzoienii.ro a publicat ieri un articol despre nemulțumirea marelui actor Florin Piersic pentru că buzoienii nu și-au trecut pe modul silențios telefoanele pe timpul piesei.

Reamintim, în timpul piesei, Florin Piersic a întârziat o replică pentru a-i atrage cuiva atenția. „Hei, telefonul”, a strigat Piersic către un spectator căruia îi suna mobilul.

Răstimp, un buzoian, prieten cu Florin Piersic și care a intrat în cabina acestuia la finalul piesei, ne-a precizat că actorul era supărat:

„Domnul Piersic mi s-a plâns din cauza telefoanelor mobile. Și Medeea era supărată, dar mai mult Florin. Mi-a zis că unul dinspre spectatori nu doar că nu și-a închis telefonul, dar a și răspuns la el. Și era chiar înaintea celei mai importante replici din întreaga piesă. Florin a a mai spus că a avut același spectacol cu o seară înainte la București, într-o sală mai mare, dar că acolo nu s-a auzit niciun telefon”.

Buzoianul le-a dat celor doi actori câte un șir de covrigi pe care să-i mănânce pe drum spre următorul oraș unde aveau spectacol.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Ce a pățit astăzi doamna din imagine. Dacă ar fi venit mai devreme… Iată VIDEO CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Nu se poate așa ceva. Să și răspunzi la telefon…”

  • Banii publici au fost buni ca au ajuns in conturile lui, oamenii care au muncit pentru acei bani publici nu ii plac, ii este scarba de ei… dar ce dulci sunt banii lor munciti si luati cu japca de la ei de piersic.

  • Aici e vorba de bunul simt si de educatie!Daca nu stiu cum sa se comporte in societate, nu au ce cauta la teatru sau in alt loc , unde se impune o anumita atitudine.

  • Banii public, ca banii publici, că doar nu i-or fi dat nesimțiții ăia cu telefoanele, pe toți. Anonimule, ori ești vreunul dintre ăia care erau cu telefonul la ureche în sală?

  • Snobii nu au ce cauta la teatru!Le recomand sa admire interpretii manelelor și să vorbească la telefon cât îi tine bateria!…

  • Snobi sunt aia care se duc la teatru.
    O adunatura de prosti care vor sa se simta destepti prin faptul ca se duc la teatru, ceva care acum 2 secole era privit ca ceva de stapan si vor sa se simta si ei stapani, doar ca mult prea tarziu, doua secole mai tarziu cand teatrul nu e decat un gunoi pentru prosti care traiesc in trecut.

  • Teatrul rămâne un act de cultură. Din păcate investițiile mari în spectacolele „gratuite”, „pe platou”, sau asemănătoare, conduc la comentarii ca cel de mai sus, sau la faptul că acel cetățean nu ştie că e horror să răspunzi la telefon în timpul reprezentației.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.