Nu se va mai putea intra pe aici

De poimâine, adică de vineri, în intersecția de mai sus va apărea indicatorul „Accesul interzis”.

Mai exact, se va interzice accesul autovehiculelor dinspre strada Alexandru Marghiloman pe strada Victoriei.

Astfel, strada Victoriei va deveni cu sens unic de la un capăt la altul, adică de la intersecția cu strada Aurorei până la intersecția cu str. Alexandru Marghiloman – acesta fiind și sensul de circulație.

Decizia s-a luat în urma cererilor repetate ale părinților care au reclamat numărul mare de mașini din dreptul accesului elevilor la Șc. nr. 16

„Urmare deciziei Comisiei de securitate rutieră Primăria mun. Buzău aduce la cunoștință instituirea din data de 13.09.2019 a sensului unic de circulație a autovehiculelor pe strada Victoriei, tronsonul delimitat de străzile Sculpturii și Alexandru Marghiloman, cu direcția dinspre strada Sculpturii către strada Alexandru Marghiloman” – Anunț Primăria Buzău

De curând sens unic s-a instituit și pe strada Mică, cu acces dinspre strada Decebal. Indicatorul accesul interzis s-a instalat la intrarea dinspre Bd. Republicii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Nu se va mai putea intra pe aici

 • Tare, adica cui ii trebuie trafic fluidizat?:)) Bagati frate sensuri unice peste tot, ce dracu. Bulevardele cand or sa fie cu sens unic ?

  Răspunde
 • Asteptam cu nerabdare si prima strada interzisa cu totul…din ambele sensuri…daca vii prin micro 5 si nu esti din zona scapi cu permis in buzunar doar printr-o minune…daca vii de la gara spre spital cfr si nu stii de sensul unic de pe strada mica , respectand indicatoarele trebuie sa ocolesti prin zona industriala…mie greu sa cred ca nimereste unul de prin alte localitati sau chiar unul din partea cealalta a orasului strada vulturilor…
  PS: mai este o posibilitate de a iesi legal spre decebal-marghiloman…intorci si o iei pe la maternitatea noua…oricum o dai nu iese bine … totul pentru a nu supara multinationala de pe strada Mica…cine stie cunoaste… 😛

  Răspunde
 • Dar de strazile cu bariera ce ziceti ? Se minuneaza cei din alte orase

  Răspunde
 • Buzau, sensuri giratorii fara sens, sensuri unice fara sens, 1000 bancute inexistente , asfaltari fara sens, debransari si haos in toate blocurile, pavari fara sens, hotarari ale diverselor comitete si comitii fara sens, Primarele are bani si tot ce se executa nu implica bani ci numai nervii buzoienilor. Macar sa puna preindicatoare mai multe dar alea costa.

  Răspunde
 • Puteau sa puna sens unic de la intersectia cu Str Soarelui pana la str Marghiloman. Astfel, daca intri pe Soarelui sa poti sa faci dreapta spre Doru si de acolo sa o iei pe Decebal.

  Răspunde
  • Pt dl. Marius. Cred ca aveti dreptate. O sa le comunic celor din primarie la viitoarea conf de presa

   Răspunde
 • Independentei Domn. Tereaca , nu e cu BARIERA ???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.