„Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”

„Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”.

E sloganul preferat – din această seară – al protestatarilor anti-Covid de la Buzău.

După ce au scandat în fața Prefecturii Buzău, cei 40-50 de manifestanți s-au deplasat pe Bd. Bălcescu până în fața Primăriei Buzău – vezi VIDEO mai jos.

La această oră, protestatarii sunt în fața Primăriei Buzău.

UPDATE: Protestatarii au plecat din Piața Dacia pe străzile orașului. E posibil ca majoritatea lor să fie fie formată din membri/simpatizanți ai partidului AUR.

loading...

13 comentarii la „„Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”

 • Deci, ce au vrut ? Concret

 • Mai bine ar protesta pentru serviciile oribile din spitale,pentru locurile insuficiente de la ATI !…

 • Hai, parca vad ca o luati după urma , regretabile catanga. Doamne fereste sa aveti nevoie de Upu. Ieri intr.un spațiu comercial , a intrat o femeie fara masca, cel de la pază a informat.o sa isi puna masca altfel o da afară.Raspunsul femeii:sa te i.a dracu cu masca ta cu tot….Ne.am pierdut tot respectul….fata de aproapele nostru.Iar pentru toți care au iesit aseară la protest….macar respectatii pe cei care au avut această boală, care au trecut prin clipe grele , si purtați masca aia.

 • Jos masca, jos masca(rada)!
  Realitatea pe care nu vrea nimeni să o recunoască este aceea că, de fapt, avem de-a face cu o protejare a epidemiei. Lockdown-ul mondial nu a făcut nimic altceva decât să împiedice imunizarea de grup. Diversele restricții au efecte extrem de perverse. Respectând tembela regulă a portului măștii peste tot nu faci altceva decât să-ți fragilizezi sănătatea. Când dezinfectezi până la demență, faci chiar mai rău întrucât n-am fost făcuți într-un laborator steril, cu atmosferă controlată. Trăim cu agenții patogeni de când ne știm pe acest pământ. Sunt parte din viața noastră. Permanent avem schimburi cu lumea exterioară. Asta e viața: trebuie să respirăm, să mâncăm, să bem apă. E normal să fie așa. Zi de zi, prin schimbul pe care-l avem cu mediul înconjurător, ne „infectăm” dându-i de lucru sistemului imunitar, acest „străjer” care ne păzește sănătatea. Dacă ne-am impune să trăim într-o lume sterilă, probabil că la primul contact cu mediul natural am muri întrucât am avea sistemul imunitar atât de slăbit și neantrenat încât n-ar face față unei interacțiuni cu mediul ambiant. Totuși, nu ne permitem luxul de a ne transforma din oameni în ființe de laborator!
  Ce-i cu virusul ăsta? Păi cam același lucru care-a fost cu orice virus de când e lumea. Dat fiind faptul că sistemul nostru imunitar nu-l cunoaște, are o manifestare mai violentă la început. E normal. Apoi, treptat, se produce imunitatea de turmă, virusul devine parte din viața noastră, iar sistemul imunitar „învață” să-l elimine. E elementar! Ce scop au lockdown-urile? Tocmai împiedicarea formării imunității de turmă, favorizarea marilor companii farmaceutice și-a modelului lor de business. Ni se prezintă vaccinul ca unică soluție. Oare e așa? Evident că nu. Mai mult, actualele vaccinuri de fapt nu sunt vaccinuri. Popular spus, ele nu instruiesc sistemul imunitar cum să lupte, ci creează o barieră împotriva infectării. În momentul în care bariera artificială se distruge, organismul e la fel de neajutorat ca înainte. Astfel, așa-zisele vaccinuri nu fac altceva decât să perpetueze un model de business care și-a găsit un teren fertil în parazitarea sănătății publice. Înțelegând asta e lesne de văzut cum modelul de business al acestor companii e mai toxic decât virusul în sine.

 • Jos pălăria!
  Oamenii ăștia nu au fost scoși în stradă prin intermediul „agitatorilor de oneghe”, plătiți din fonduri dubioase, nu au fost învoiți de la serviciu de Steven de la Raiffeisen care avea interese de zeci de milioane de euro (tocmai ce trecu legea de scutire de la plată a băncii austriece prin criminala procedură a adoptării tacite). Nu, oamenii ăștia au ieșit pentru că așa nu se mai poate! De-aici e disperarea maximă a viermilor de la vârful statului. Atâția melițieni au mai văzut oamenii pe stradă doar în decembrie 89!

 • La Prefectura, protestatarii cereau… demisia! Saracii! Inca nu au aflat ca Buzaul nu are prefect.
  De rasul plansului!

  Asta dovedeste cat de eficienta este spalarea creierelor „protestatarilor”. O mana de Neica-Nimeni care nici macar nu au habar de ce au iesit in strada si impotriva ce / cui protesteaza.
  In alte orase, cei care in urma cu cateva luni isi omagiau „eroii” din sistemul de sanatate, acum striga „Criminalilor!” la adresa medicilor de la UPU.
  Prostia nu are limite! Mai trebuie dovezi?…
  Partea proasta e ca istoria se repeta. Asa au inceput si legionarii. Isi mai aminteste cineva la ce a dus miscarea lor si care au fost urmarile pentru tara?

 • Pixele….hai sa facem altfel, dovedeste tuturor ca tu detii adevarul absolut: mergi ACUM la ATI in Judetean, fara masca si inspira-expira (dar adanc !) pe langa amaratii care stau pe oxigen.
  Ce zici, te bagi ?!
  Aud ?!
  Aloooo, mosule, ce spui ?!

  Aaa, nu mai zici nimic, esti mielusel acuma ?!
  Stai jos, azi ai un 2 ! (=neuronii tai, pana la urma)

 • Așa e , STAI JOS , pixele . Dacă l-ai întreba acum pe unul care era foarte convins de calea spre „imunitatea de turmă” și mai și conduce încă Regatul Unit , ți-ar zice el de ce …

 • Pixel+catalin=2neuroni. Ghici cati neuroni are cătălin? Gasiti indicii de rezolvare in postarea lui cătălin!

 • @Catalin
  Mulțumesc pentru jigniri.

 • Leo, taci. Mirosi de la distanta a blana gri, scurta si umeda.

 • intr-adevar, am observat ca raceam mult mai des cand stateam inchis si nu faceam miscare.Usturoiul il recomand celor ce vor sa traiasca macar 85 de ani.Pentru cei care vor sa traiasca maxim 50 de ani se recomanda casatorie si facut minim 3 copii ca asa a zis Domnul, „cresteti si inmultiti-va”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.