Nu sunt în orașul Buzău, dar de ele depinde traficul din municipiu

Sunt imagini, de acum, cu lucrările de pe strada Orașului.

Strada Orașului are 700 de metri și e în comuna Vadu Pașii. Foarte important, când se va termina strada Orașului se va deschide și podul de la Vadu Pașii.

De aceea, deși nu e în orașul Buzău, strada Orașului e (acum) foarte importantă pentru traficul din oraș.

Strada Orașului face legătura între podul de la Vadu Pașii și drumul județean care trece prin Vadu Pașii. Podul e gata, mai trebuie și strada care să preia traficul dinspre și către oraș
Strada Orașului are 700 de metri. Se face ca la carte, inclusiv cu fundație, pentru a putea susține inclusiv traficul greu

Un prim termen avansat de Primăria Vadu Pașii pentru finalizarea străzii și, implicit, pentru inaugurarea podului de la Vadu Pașii e vineri 22 octombrie.

Deschiderea traficului pe această rută va aduce, se speră, o diminuare cu 10-15% a numărului de mașini din zona rond avion – pod Mărăcineni (sunt și estimări mai optimiste care merg înspre 20%).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Nu sunt în orașul Buzău, dar de ele depinde traficul din municipiu

  • De peste un an se chinuie la strada aia, m-aș mira s-o termine până la anu’. Beleaua e că odată ajuns în Vadu Pașii, și-n stânga, și-n dreapta sunt semafoare, lucrează „Trei Păduchi SRL” de un deceniu și nu mai termină, se vor muta o parte din ambuteiaje, aici.

  • E de cascadorii rasului, n-ar fi trebuit ca aceasta strada sa fie gata inaintea podului sau macar in acelasi timp pentru ca oricum podul asta a „păpat” la bani…?!? Numai Vasilescu stie…probabil a venit o „viitura” si pe strada si asta ar fi motivul intarzierii lucraror, sau o fi acelasi apetit la banii contribuabilor cu intarzieri care sa creasca artificial valoarea lucrarilor!?! Off, ce-or face organele abilitate care ar trebui sa demonteze toate aceste mânării financiare si care evident țin de penal?!?

  • Simplă treaba. Toma trebuia sa reducă aglomerațiile din oraș. Are încă o scuza! Nu e gata strada Orașului, acolo este vina. Nu problemele din oras.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.