Nu-ți vine să crezi ce găsești înghesuit în această mașină. Iată imagini din toate unghiurile și unde poate fi admirată

Mașina depozit auto atrage privirile mirate ale tuturor trecătorilor pe trotuarul din vecinătatea Târgului de la Drăgaica.

Ea însăși o rablă care nu se mai poate deplasa cu forțe proprii, găzduiește claie peste grămadă sute de piese auto de la alte rable.

Amortizoare, discuri de frână, faruri, cabluri, rulmenți, furtune, curele, pompe, filtre etc., aproape orice piesă componentă a unei mașini se găsește îngrămădită în habitaclu.

Cel mai probabil, proprietarul își așterne mai puțin de o zecime din marfă pe un cearceaf în ziua talciocului, iar apoi dă fuguța până în parcare pentru a-i aduce clientului piesa dorită din depozitul semi-ambulant. 

loading...

2 comentarii la „Nu-ți vine să crezi ce găsești înghesuit în această mașină. Iată imagini din toate unghiurile și unde poate fi admirată

  • De ce ramane spatiul public ocupat cu asa ceva? Dincolo de amuzament si inedit, ramane problema serioasa a neseriozitatii cetateanului, precum si a celor care ar trebui sa vegheze la respectarea regulilor de convietuire legala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.