Nu vrea eliminarea pomenilor și a subvențiilor. Dimpotrivă, cere să se dea!

„Bâgiu a fost un trădător al liberalismului când a decis să treacă la PSD. Eu sunt un liberal adevărat, niciodată nu voi face asta”.

E declarația curajoasă prin care avocatul Bădulescu a câștigat multe simpatii în urmă cu patru ani ani, când a decis să rămână la PNL Buzău, deși majoritatea colegilor cu funcție au trecut la PSD.

Chiar și mai apoi, când a lăsat PNL pentru PMP – „pentru a fi cu adevărat liberal și a putea face opoziție la PSD”, Bădulescu a fost înțeles și apreciat.

Tocmai de aceea declarația sa politică recentă – „Nu sunt de acord cu majorarea fie chiar și cu un leu a prețului gigacaloriei”a produs nedumerire.

Asta pentru că un liberal adevărat ar trebui să spună exact invers: „Nu sunt de acord cu subvenționarea chiar și cu un leu a prețului gigacaloriei”.  

Mai mult, un liberal veritabil ar fi trebuit să facă un tărăboi monstru pentru că municipalitatea intenționează să ia un sfert din bugetul Primăriei (!) și în loc să-l aloce investițiilor îl va trimite în gaura neagră numită RAM.

Speța cu gigacaloria nu e singura abatere de la liberalism a lui Bădulescu. În aceeași notă „socială” a tratat și speța celor 300 de polițiști locali de la pază. Primarul voia să-i dea afară pentru a reduce cheltuielile salariale și a face rost de alți bani de investiții, Bădulescu s-a pus avocatul lor.

Două ar fi concluziile cazului Bădulescu.

Una mai severă – că ne-a păcălit când a zis că-i liberal, alta – mai blândă – că de la o vreme unele influențe populiste – precum niște unde nefaste – îi deturnează gândirea liberală.  Îi dorim însănătoșire grabnică.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce trebuie să facă proprietarii de garaje. Iată anunțul de azi al Primăriei  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nu vrea eliminarea pomenilor și a subvențiilor. Dimpotrivă, cere să se dea!

  • Ferească Dumnezeu de așa cuvinte urâte! Stimabililor, ați uitat bunele maniere? Foarte bine că v-au șters mesajele! Acelea nu sunt cuvinte de oameni „adevărați”! Referitor la domnul primar,o să iasă la alegeri veșnic,a schimbat fața orașului numai să-l țină Dumnezeu sănătos!

    Răspunde
  • Ca să fiu sincer ,ar trebui să spun că pe mine nu mă interesează cine decide valuarea gigacaloriei ,atâta timp cât asta mă face să scot mai puțini bani din buzunar .Se știe că plătim foarte scump căldura pe timp de iarnă ,ori nu mulți își pot permite și rămân în marea lor majoritate datori .Deci aici trebuie să se umble .Tarifele ar trebui puțin plafonate fie că asta îi va favoriza pe cei care nu pot plăti și îi va bucura pe ceilalți,RAMulva încasa mai mulți bani în mod categoric ,

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.