De azi, minivacanță. Program autobuze, bănci, supermarket-uri

Cu începere de joi, bugetarii vor avea patru zile libere.

Fac excepție cei din serviciile publice care asigură permanența, dar și aceștia vor primi ulterior zile libere în compensație.

Ziua de joi, 15 august, când creștinii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, e zi liberă, iar guvernul a declarat-o nelucrătoare și pe cea de vineri – 16 august.

Dacă adăugăm sâmbăta și duminica, rezultă patru zile libere consecutive.

Ziua de vineri, 16 august, ar urma să se recupereze ulterior

Supermarket-urile și centrele comerciale din Buzău vor avea program normal. Nu vor funcționa, în schimb, băncile.

Autobuzele Trans-Bus vor avea joi program de weekend, iar vineri vor funcționa normal.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „De azi, minivacanță. Program autobuze, bănci, supermarket-uri

  • RAM nu are nicio șansă într-o țară ca România, iar motivul e simplu: tot ce e „la comun” e locul ideal pentru risipă și furăciune, nu neapărat direct din partea RAM.
    Mai exact, unde s-a mai auzit așa cretinătate, ca TOȚI buzoienii să plătească impozite și taxe din care e subvenționată gigacaloria și, indirect, RAM, dar de beneficiat de subvenții beneficiau doar cei branșați, nu și cei cu centrale, nu și cei care se încălzesc cu lemne, de exemplu. De ce? Ăia nu sunt tot cetățeni ai Buzăului? De unde până unde această discriminare?!?
    A doua problemă: contorizarea și plata gigacaloriei se fac după un sistem aiuristic, cu aparate care sunt în casa omului, supuse falsificării, cu diferențe care se impută apoi la comun. De ce eu, debranșat, stând la etajul 4 din 4, în condițiile în care nu mai trecea nicio țeavă prin apartament, acestea fiind tăiate încă de la etajul 2, trebuia să plătesc pierderile sau furăciunile altora?!? Aș vrea să dispară RAM, ca fiecare să plătească ce și cât consumă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.