Număr mare de buzoieni care au pățit-o!

E o perioadă dificilă, din cauza succesiunii dezgheț (în timpul zilei) – îngheț (în timpul nopții, temperaturi negative).

Fie că au fost curățate, fie că nu, majoritatea trotuarelor și străzilor din oraș prezintă pericol de alunecare și accidentare.

Asfaltul umed, deși curățat de zăpadă, îngheață noaptea și se transformă dimineața în patinoar
E pericol de alunecare și acolo unde trotuarele n-au fost curățate. Zăpada care dă să se topească la prânz, îngheață din nou pe timpul nopții

Ieri a fost record în privința numărului de prezentări la UPU și la ortopedie.

Unde de obicei s-a prezintă 20 de pacienți, ieri au fost 70! Unii, mai ghinioniști au necesitat inclusiv intervenții chirurgicale!

Sfatul autorităților către buzoieni e să evite la maximum deplasările în aceste zile, iar dacă e musai să iasă în oraș să meargă cu precauție.

Pentru curățarea tuturor trotuarelor din oraș, inclusiv prin cartiere, ar fi nevoie de o întreagă armată, lucru care nu e posibil. Și chiar de-ar fi curățate, s-a arătat mai sus, pericolul formării de pelicule subțiri de gheață e ridicat.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Număr mare de buzoieni care au pățit-o!

  • RER are o armata de oameni carora le spun ca sunt maturatori stradali sau adunatori de gunoi stradal care zilele astea efectiv nu fac nimic, ca n-au ce matura si ce gunoi aduna ca nu mai exista alt gunoi stradal inafara de zapada.
    Oare nu era mai bine sa ii puna sa adune zapada, care tehnic vorbind este considerat gunoi?

    Mai adaugati la astia si asistatii sociali pe care primaria ii tine la caldura pe bani publici cand legea zice sa ii scoti la munca publica.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.