O achiziție care nu va fi contestată de nimeni. „Punem la toate școlile și liceele”

„Am cumpărat 50 de mese de tenis de masă. 11 au fost deja montate la Hasdeu, Economic, Marghiloman, etc. Vom pune la toate școlile și liceele din Buzău”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Asta însemnă că în primăvară – în toate unitățile de învățământ din Buzău se va bate mingea de celuloid.

Mese de tenis de masă au fost montate astă vară și în cele trei parcuri mari din Buzău și în Piața Dacia. Idee care s-a dovedit inspirată, adesea stându-se la coadă pentru eliberarea unei mese.

În aceste condiții, ping-pongul va deceni în câțiva ani sportul cu cei mai mulți practicanți la Buzău.

În privința tenisului de masă, Buzăul se laudă cu unul dintre cei mai buni jucători din Europa, Ovidiu Ionescu, și cu președintele Federației Române de Tenis de Masă – Cristi Romanescu.

Ovidiu Ionescu – campion mondial la dublu și vicecampion european la simplu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „O achiziție care nu va fi contestată de nimeni. „Punem la toate școlile și liceele”

 • Buzăul de lauda cu mult mai mult decit atît . Sint multi copii și juniori la tenis de masa din Buzău bine și foarte bine clasați in clasamentele specifice cîrstei lor .

  Trebuie doar sa consulți clasamentele . Partea proastă este că sportivi crescuți la Buzău ( sau originari din Buzau ) joaca pentru ale cluburi ( loturi olimpice , na tionale , etc. ) .

 • Cat costa domnule primar o astfel de masa de tenis, vrem și noi să știm, Auras te rog frumos daca ești un ziarist onest să publici și suma investita și firma care le a vandut, totul trebuie sa fie transparent,

 • De acord cu Mircea.
  Sa ne spuna pretul.
  Cat despre sport de f mare de acord. Doar ca la Buzau cred si prin tara sa faci performanta este ai bani faci nu ai nu faci.
  Pt ca nu este finantat de nicaieri. Si asta nu e tocmai ok.
  Primaria finanteaza Gloria Buzau. Dar pe cei mici nu. De ce nenea primar de Buzau? Sau nenea presedintele Consiliului Judetean?

 • Prețul Auras !!! Te faci că plouă?

 • Din surse sigure, au plătit peste 1000 euro pentru o masa de tenis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.