O aroganță plătită destul de scump

Poliția Locală s-a autosesizat după ce un buzoian a postat imaginile pe facebook:


Un echipaj de la „Disciplina Rutieră” s-a deplasat pe Bd. N. Bălcescu și i-a aplicat o amendă de 500 de lei șoferului care a parcat pe spațiul verde:


Opinie. Oare a meritat această aroganță ? Nu era oare mai înțelept din partea șoferului să mai meargă un minut până la un loc de parcare liber, iar cu banii astfel economisiți să-i cumpere ceva soției și copilului ?

INFO: Cei de „Disciplina Rutieră” sunt cu ochii pe facebook și mass media locală, se întâmplă rar ca astfel de „aroganțe” să nu fie urmate de amenzi. Ca să nu mai vorbim și de posibilitatea apelării telefonice la 0238.955. Cineva răspunde non-stop, iar un echipaj e permanent disponibil .

Citește și:

loading...

11 comentarii la „O aroganță plătită destul de scump

 • … poliția locală face și ‘disciplina rutieră’?…

  Răspunde
  • Da la CJ pe Bălcescu de ce nu vine poliția să dea amenzi? Semnul este clar, doar polițiștii locali sau de la rutieră nu îl văd. De ce? O lege care se aplică doar pentru proști și una pentru smecheri?

   Răspunde
 • Mai are mașina individul? Mașina trebuia ridicată iar taxa pentru a fi eliberată trebuia sa fie de 10000 de RON! Așa poate se gândea dacă o sa mai facă! Cu 500 de lei amenda , adică 250 plătiți in 48 de ore nu se stăpânesc acești indivizi! Plus un test psihologic pentru cocalar! Sigur nu l-ar lua! Sigur nu ar mai putea conduce! Simplele amenzi de “ doi lei” nu rezolva problema!

  Răspunde
  • Ia uite unde era legiuitorul țării, stai drq potol și nu te mai agita atâta. Cu tichet de parcare platit imediat cum a expirat tichetul au și apărut hingherii să-ți dea înștiințare că iei amendă ca nu ai parcat unde trebă, asta la 3-4 minute după ce a expirat tichetul. Celor care parchează pe Bălcescu în fața CJ ăia sunt invizibili pt miliția locală?

   Răspunde
 • Disciplina rutiera urmărește rețelele sociale și ia pontul de acolo în loc sa patruleze sa i descopere ei. Altfel a inpinzit orașul de camere de supraveghere.

  Răspunde
 • Nu degeaba se spune ca „prostul nu e prost destul,daca nu e si fudul”. Dupa ce că a comis-o se mai si lauda cu „isprava” lui. Buzaul,oras liber……..si plin de neispraviti!

  Răspunde
 • Pe Unirii sud deja se staționează mai mult de 30 de min in lipsa unor echipaje de politie.In stația de autobuz,în fata magazinului,pt ca patronul unui magazin de ochelari se crede mult prea cool pt regulile de circulație și oricum nu îl deranjează nimeni,la fiecare florărie și farmacie.Revenim încet dar sigur la parcarea pe prima banda,deși e interzisa.

  Răspunde
 • Sa o lase pe un loc de parcare? Unde? Ca in Buzau nu sunt locuri de parcare pentru ca votantii primarului nu au masini, nu au nevoie de locuri de parcare. Lor le trebuie ajutoare sociale si parcuri sa se plimbe toata ziua. Si autobuze care sa ii duca in parc care sa mearga cu motorina platita din banii celor care muncesc. Si care nu voteaza „regulamentar”.

  Răspunde
  • Mergi la tine la gara de unde ai venit! A sta la oras nume un drept! La tine la “ mămica” poți sa parchezi lângă coteț, grajd, găinaț sau chiar pe prispa! Eu v-as pune granița la intrarea in oras!

   Răspunde
 • SE TRAGE DIN MUNSTANG SI II PLACE IARBA CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE LASATIL SA PASCA

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.