„O asistentă era în preajmă. Faptele erau consumate când a realizat ce s-a întâmplat”

Viorica Mihalașcu, directorul Spitalului din Săpoca a oferit primele informații despre masacrul petrecut la ora 03.30 în două dintre saloanele spitalului.

„Cadrele medicale erau în zonă, dar s-a întâmplat atât de repede încât nu au avut posibilitatea să intervină. Una dintre asistente se afla la aproximativ doi metri de saloane. Dar, totul s-a petrecut în doar un minut. În acel pavilion au fost aseară medicul de gardă, șapte asistente medicale, trei infirmiere și doi muncitori supraveghere pentru bolnavii psihic periculoși. Avem și doi paznici, dar erau la poartă și în curte”, a spus Viorica Mihalașcu.

„Atacatorul nu era internat într-un salon cu supraveghere specială. Era într-un salon normal, nu dăduse semne de agitație până atunci”

Criminalul este un bărbat de 38 de ani din Săgeata, care se internase voluntar, joi, pentru alcoolism.

Acesta a lovit în cap cu un stativ pentru perfuzii atât pacienți bărbați din salonul unde era internat, cât și paciente dintr-un salon vecin pentru femei. Victimelor le-a fost zdrobit craniul, cel mai probabil în timp ce dormeau. Trei au murit pe loc, a patra în drum spre UPU Buzău.

După ce a comis atacul, criminalul a ieșit în curte, probabil pentru a încerca să fugă, dar a fost imobilizat de un echipaj ajuns la spital cu un alt pacient.

În afara celor patru decedați, mai există trei răniți grav, din care doi în comă, iar alți șase sunt internați cu traumatisme cranio cerebrale minore.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„O asistentă era în preajmă. Faptele erau consumate când a realizat ce s-a întâmplat”

  • Daca existau camere de supraveghere si buton de panica se evita partial sau chiar total acest incident. Daca circuitul ar fi fost gandit corespunzator, nu se intampla asa ceva.

  • Dacă dăm crezare celor prezentate în articol, domnule Gogu, ați comentat aiurea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.