O buzoiancă a aterizat azi în Uganda. Ce cadou le-a făcut localnicilor

După zece ore de zbor București – Istanbul – Kigali (capitala Rwandei) și apoi alte șapte ore de mers cu mașina buzoianca Adriana Popa a ajuns într-un sat din Uganda numit Ruguburi.

De aici a mai mers trei ore până în primul oraș, Kabale. Aici o așteptau, comandate deja de la Buzău cinci mașini de cusut

Adriana Popa, cititoare buzoienii.ro, ne-a trimis azi fotografiile din Kabale, Uganda

„Fiecare valorează 300 de euro, plătite în moneda locală. Eu sunt voluntară aici, am muncit mult în România ca să câștig banii pentru drum și mașinile de cusut. Dar nu-mi pare rău deloc, ba chiar sunt fericită”, a spus buzoianca.

La ce servesc mașinile de cusut ?

„Voi face un atelier în sat, la Ruguburi. Voi învăța câteva fete de aici să-și câștige pâinea. Le voi deprinde tainele croitoriei, de mâine încept cursurile. Cum se spune, nu le voi da direct pește, ci undiță să prindă pește”.

Felicitări buzoiencei pentru acest act de caritate. În vremuri în care mulți dintre românii nu știu cum să facă să acumuleze mai mult avere, iată că unii au dorința și puterea de a dărui pentru a-și ajuta semenii mai săraci.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.