O buzoiancă prinsă în mașină a sunat disperată la ISU: „E apa până la nivelul geamurilor”

„E apa până la nivelul geamurilor de la portiere. Mi-e frică. Vă rog, să vină cineva să mă salveze”

E probabil mesajul cel mai sever primit în timpul ploii torențiale de astăzi de pompierii buzoieni.

Alerta venea de sub podul de la Mărăcineni dinspre Șoseaua de Centură.

O mare cantitate de apă s-a strâns sub pod. Motorul autoturismului unei femei – singură în mașină – s-a oprit iar aceasta a intrat în panică când a văzut apa crescând amenințător în jurul ei.

Prin telefon pompierii au sfătuit-o pe femeie să rămână în mașină și să iasă doar dacă apa pătrunde vijelios în autoturism, iar nivelul continuă să crească.

Imediat, două echipaje de pompieri, unul care se afla prin zonă și unul de la baza ISU de pe strada Bistriței au fost trimise în zonă pentru salvarea femeii.

Pompierii au ajuns la șoferiță, au scos-o din mașină, după care au acționat cu motopompele pentru limitarea nivelului apei din acea zonă.

Deasupra Buzăului s-a produs în această după-amiază o rupere de nori care a transformat multe străzi din oraș în adevărate canale.

Unii cetățeni spun că niciodată n-au mai văzut nivelul apei de pe străzile pe care locuiesc atât de ridicat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Parcă niciodată n-a fost așa. S-au inundat subsolurile blocurilor”. Apă până la nivelul genunchilor și chiar mai sus

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

6 comentarii la „O buzoiancă prinsă în mașină a sunat disperată la ISU: „E apa până la nivelul geamurilor”

 • Doar o femeie putea sa ramana acolo!!!

 • @Marius
  Sa zica ceva si nea Ion (in cazul de fata Marius) ca si el e om…

 • de unde stii ca au sunat la ISU? ori cineva iti da informatii pe sub mana? sa aflam si noi cine… ai tupeu sa spui ?

 • Nenea Tereaca , nu mai spui nimic de Compania de Apa ? DE CE ???
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! AM uitat , e si Toma implicat acolo prin noul Director Savulescu . ASTA ERA ,CUM DE NU M-AM PRINS .

 • Domnu Ardiles e un pafarist-habarnist care face pe deșteptu. Întotdeauna Primăria a avut un om în Consiliul de Administrație al Companiei de apă. Acolo toate deciziile se iau prin vot. Indiferent de numele lui, Sălcuțan, Săvulescu sau ixulescu , reprezentantul Primăriei cu un singur vot din 5 nu poate face nimic, deși Primăria și buzoienii dețin 75,6% din acțiunile societății, iar ceilalți 4 membri în CA reprezintă 24,4% din acțiuni. Asta da democrație! Dar toate aberațiile sunt posibile în România din cauza analfabetismului civic și lașității majorității cetățenilor.

 • Vezi ca Ardiles nu vorbea de CA, ci de directori… e diferita treaba.
  Faci o confuzie grava intre CA si Directori… ca tot vorbeai de analfabet din punct de vedere civic.

  Ca sa stii si tu CA nu se ocupa cu nimic in companie privind operatiunile, sunt doar reprezentantii actionarilor la sedintele care se intrunesc periodic si decid miscarile de personal in managementul companiei sau aproba bugetele companiei. CA nu este implicat in operatiunile desfasurate de companie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.