O decizie pe care o așteptau deopotrivă șoferii și pietonii. Stație de autobuz mutată. Iată unde se întâmplă

Încă o solicitare veche a șoferilor și pietonilor buzoieni a fost dusă azi la îndeplinire.

După prânz, muncitorii de la Urbis Serv s-au prezentat pe Bd. Nicolae Bălcescu, în dreptul stației de autobuz de la fostul spital Brătianu, vizavi de Galeriile de Artă.

Muncitorii au trasat cu vopsea pe carosabil locul exact în care autobuzele 7 și 8 trebuie să oprească.

Cam la douăzeci de metri distanță de trecerea de pietoni, astfel încât șoferii vor scăpa de teama permanentă că acei călători care coboară din autobuz se vor arunca direct pe trecerea de pietoni.

În plus, șoferii vor scăpa și de riscul de fi sancționați de polițiștii de la rutieră pentru depășirea liniei continue atunci când se întâmpla ca autobuzul să fie în stație.

„80% din deciziile pe care le iau ca primar îmi vin de la cetățeni. Ei îmi sesizează în cea mai mare parte ce lucruri trebuie îmbunătățite în oraș. Am o colaborare bună cu oamenii și cred că lucrurile au început deja să se vadă în oraș”, a spus primarul C-tin Toma.   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „O decizie pe care o așteptau deopotrivă șoferii și pietonii. Stație de autobuz mutată. Iată unde se întâmplă

  • Foarte bine domnu primar. Lucrati bine pt. cei care v-au ales ,si vad ca raspundeti rapid la doleantele buzoienilor. Mult succes incontinuare .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.