O doamnă a reclamat, primarul a auzit, o decizie s-a luat

Zilele trecute pe adresa redacției ne-a sosit o sesizare a unei cititoare care reclama faptul că autobuzul nr. 5 trece fără a opri pe lângă stația înființată vizavi de chioșcul Stațiunii Legumicole:

„Într-o zi m-am aflat in autobuzul 5 si am dorit sa cobor in aceasta statie, pentru a merge la acel chiosc al SCPDL.  Șoferul a refuzat însă să opreasca explicandu-mi ca în acea stație opreste doar autobuzul 3. Care este logica? Este obligatoriu dacă vin dinspre centru să cobor din autobuz la Carrefour pentru a lua alt autobuz ca să pot coborî la stația care mă interesează pe mine ? Nu ascund cât am fost de încantata cand am citit ca se face aceasta statie, dar acum trăiesc o dezamăgire totală”.

Directorul Trans-Bus a explicat că autobuzul nr. 5 nu oprește în acea stație întrucât i-ar fi dificil șoferului să se încadreze în scurt pe banda a doua pentru a efectua virajul la stânga înspre Contactoare.


După ce cazul a fost prezentat în presă, iar subiectul a suscitat interes printre buzoieni, primarul Toma a plecat urechea la doleanța călătorilor:

„O să facem un compromis, iar autobuzul 5 va opri și el acolo. O să transmit către șoferii de autobuz rugămintea de a face un efort pentru a opri din acea stație”, a anunțat primarul Toma.

O rugăminte trebuie făcută și către șoferii autoturismelor din Buzău pentru a permite autobuzelor de pe traseul 5 să se încadreze pe banda a doua.

Citește și articolul: Despre agresorul din Bozioru: „E un nenorocit. A mai făcut pușcărie de două ori!”. Iată cum a fost părăsit de soție în urmă cu două săptămâni

O situație similară se petrece și în stația de la poarta Crângului acolo unde autobuzele de pe traseul nr. 7 ce vin dinspre Micro XIV trebuie să se încadreze pe banda a doua pentru a vira înspre Bd. N. Bălcescu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „O doamnă a reclamat, primarul a auzit, o decizie s-a luat

 • Pingback:

 • Haideti ca sunteți culmea nu vreți stație de autobuz și în fata porții sau în fata blocului ! De aceea se circula foarte greu în Buzău pt ca D Primar apleacă urechea la toate prostiile ! Lăsați pe D Primar sa se ocupe de altele pt ca mai sunt multe de făcut în Buzău nu numai stații de autobuz și semafoare!

  Răspunde
 • Corecta remarca referitor la traseul 7 cu statia la poarta Crang.Asa cum se incadreaza 7 pentru viraj de 90 de grade stamga se poate incadra si 5 la Experimentala.Si nu e nevoie de „statie in fata blocului” cum solicita la misto unii anonimi.

  Răspunde
 • In Cart. BROSTENI, in zona Penny Market NU exista niciun refugiu(adapost) in statiile de autobuz.. IN ATENTIA CELOR RESPONSABILI! Intemperiile incep sa-si faca simtita prezenta si noi stam cu ochii-n PLOAIE!

  Răspunde
 • In Cart. BROSTENI, in zona Penny Market NU exista niciun refugiu(adapost) in statiile de autobuz.. IN ATENTIA CELOR RESPONSABILI! Ps.Intemperiile incep sa-si faca simtita prezenta si noi stam cu ochii-n PLOAIE!

  Răspunde
 • Chiar nu se poate face nimic pt a se poate vira stingă, pe sensul de mersBuzau -Gălbinaș in intersecția de la Abatorul de Păsări Coco Rico,au tras linie continua in intersecție ,au pus indicator ,interzis virajul la stingă ,…..mai intra daca poți ,fara a calca linia continuă. Pana acolo mai sunt 3 intersecti asemănătoare ,dar nici una cu interzis a vira stinga,ne riscam permisul in fiecare zi,acolo…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.