O echipă de fete de la Buzău, campioană națională

Gest frumos, azi, al conducerii CJ Buzău care a invitat în ședința consilierilor județeni pe fetele din echipa de minivolei a CSȘ Buzău.

Fetele antrenate de prof. Alina Bălan în sala de volei de pe Spiru Haret au reușit săptămâna trecută să devină campioane naționale la minivolei. Buzoiencele au învins, la Craiova, chiar echipa locală, deținătoarea trofeului.

Performanța lor a fost apreciată cum se cuvine de comunitate, fetele primind azi de la CJ Buzău flori, diplome, felicitări și un plic cu câte 500 de lei.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „O echipă de fete de la Buzău, campioană națională

  • Foarte frumos. Felicitări fetelor și CJ, că le-a băgat în seamă.

  • Bravooo! Viitorul sună Bine!

  • DA! Asa da! Acolo e vorba de placerea copiilor, nu de aia a parintilor care-si tarasc copiii la diverse activitati ”care se poarta”, sa aiba si ei timp de-un cico si-un amantlac, vorba lui Mircea Diaconu. Eleve, fete, sportive, din placere. Ma bucur sincer de bucuria lor. Stiti cat apreciaza Buzaul aceste aspecte? Fix de 1000 de euro, partea autoritatilor (din banii publici), si cateva articole de presa locala, inclusiv acesta, unde nu se mentioneaza NICIUN nume (daca nu e-n comunicatul de presa, nu se scrie?). Daca verificam bugetul CJ-ului, rubrica activitati sportive, va ia de cap cate milioane se arunca in sportul ”profesionist” si ”buzoian”, comparativ.
    RESPECT copiilor, RUSINE noua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.