„O fac pe dna Tudorache și mai supărată împotriva mea…”

Reproș public făcut azi la Ziua Poliției Române de primarul C-tin Toma doamnei Corina Stroie Tudorache, prim-procuror la Buzău.

Primarul n-a uitat situația dificilă în care a fost pus anul trecut (ca om și ca primar) când din pricina unei plângeri anonime s-a ajuns până la suspendarea plăților din fondurile europene pentru Bd. Unirii, str. Transilvaniei și Bd. Industriilor.

Toma o consideră pe dna prim-procuror vinovată că în loc să arunce anonima la gunoi (scriitura din interiorul plicului era oricum o prostie) a trimis-o la DNA, iar DNA la Min. Fondurilor Europene.

S-a ajuns astfel, într-o avalanșă a prostiei, vai de statul român!, ca ministerul să blocheze plățile către constructor!, DNA să facă dosar „fraudă cu fonduri europene”! fără ca nimeni (!) să verifice dacă scriitura de acolo are măcar un sâmbure de adevăr.

Incredibil, dar orice nebun, am descoperit cu acest prilej, dacă vrea, poate bloca un proiect de zeci de milioane de euro, cu consecințe nebănuite asupra unor oameni, destine, firme, economiei locale etc.

Vizată de acuzele lui Toma, doamna Corina Stroie Tudorache s-a apărat, luând cuvântul la evenimentul Poliției Buzău, pentru a spune că „doar că am respectat dispoziţiile Legii 78/2002, textul de lege mă obliga ca atunci când primesc o sesizare să trimit la organul competent pe legea aceea. Deci textul de lege m-a obligat ca atunci când e vorba de fonduri europene să îndrept plângerea la organul competent, atât a făcut Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. A primit plângerea şi a îndreptat-o către organul competent conform legii” (sursa citatului, Agerpress)

Ar fi interesant de aflat dacă după „cazul Buzău” instituțiile vizate în avalanșa prostiei au făcut ceva pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete.

În joc a intrat și presa, Toma fiind photoshopat cu cătușe la mâini și după gratii. Vă dați seama cum au picat acele imagini și speculațiile, „gata, l-au prins, a furat!”, omului Toma și familiei sale.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„O fac pe dna Tudorache și mai supărată împotriva mea…”

 • Domnule Tereaca, daca e asa clean Dl. Toma… De ce si a tras consilier personal… Un securist?!? Daca nu publici e clar ca si tu esti controlat de secu… Astept cu interes răspunsul tau!

  Răspunde
 • …probabil la primele 2 mandate nu bagă ✋ la borcanul cu miere….cam de la al 3 lea să îl vedem !…

  Răspunde
 • Ca orice politician, Toma se crede mai presus de lege. Vor mai trece generații până vom scăpa de aceste specimene

  Răspunde
 • Legea invocată este cel puțin de o imbecilitate asemănătoare perioadei iudeo-bolșevice din obsedantul deceniu! Cum adică să pui în discuție o anonimă? Este vorba de Justițe nu de dat cu părerea pe feisbuci sau diverse platforme online!
  Unde mai este principiul de drept „audiatur et altera pars”? Și Toma cum își mai reperează onoarea? Nu are cui să-i facă denunț calomnios.
  Și dacă doamna prim-procuror minte, cunoscând identitatea autorului plângerii dar îl protejează declarând că a fost o anonimă, în bună înțelegere cu pârâciosul? Asta la ce lege s-ar mai încadra!

  Răspunde
 • Il deranjeaza grav Democratia si institutiile sale pe Toma, asa cum l-a deranjat si ca primaria nu functioneaza pe acelasi sistem cu sereleurile dansului (din fericire!!!). Despre lege nici nu mai discutam, este super-optionala pentru el. Va dati seama cum ne simtitm noi, cetatenii, cand auzim asa ceva de la un personaj ales sa ne deserveasca, intr-un mod civilizat, interesele???

  Răspunde
 • Constantin Toma – primarul si Corina Stroe Tudorache – prim -procuror la Buzau = tusea si junghiul! …..Tereaca,mai bine scrii de javrele maidaneze de pe strazile din Buzau,decat despre „specialii” din administratie si justitie.Oricum,astia nu merita nici laude si nici respect din partea cetatenilor.Mai lasa dracu propaganda si politica si scrie despre problemele care ii intereseaza direct pe locuitorii Buzaului.

  Răspunde
 • „Dai în mine, dai în tine! Dai în fabrici și uzine!”.
  Nostalgii de „antreprenor” pe stil vechi.

  Răspunde
 • Cât tupeu are Toma! Este invitat la o ședință aniversară, iar Toma se leagă de o persoană fără nicio legătură cu evenimentul la care era invitat.
  Toma are mentalitate de patronas, de politician parvenit care se crede deasupra legii.
  Toma a venit falit la primărie, iar acum este mult pe plus.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.