„O facem la Buzău! Venim în ajutorul buzoienilor”

Celebra Ecaterina Andronescu, fost ministru al învățământului și om de bază în PSD, a fost azi la Buzău.

De astă dată, „dna Cati”, cum îi spun apropriații a venit la Buzău în calitate de profesor și reprezentant la Politehnicii București.

„Prospectăm aducerea la Buzău a celei mai mari universități din România, Politehnica București. Discutăm cu autoritățile locale și mediul de afaceri din Buzău pentru a găsi cea mai bună soluție. Înființarea unei filiale a Politehnicii la Buzău ar veni în ajutorul elevilor buni de la liceele din oraș și județ, care n-ar mai cheltui bani la București. Pentru Buzău ar fi un mare avantaj întrucât e dovedit că orașele universitare o duc mai bine”

Vezi mai jos întreaga declarație:

Alături de Cati Andronescu a venit azi la Buzău și Anton Hadăr, vicepreședintele Senatului Universității Politehnice București.

Filiala de la Buzău a Politehnicii ar urma să se realizeze pe un teren al Consiliului Județean Buzău situat la ieșirea spre Vernești.

Pe lângă segmentul studențesc, Politehnica urmărește și înființarea unor forme de învățământ dual pentru absolvenții de gimnaziu, dar și pentru cei care – din diverse motive – n-au terminat liceul ori nu au luat bacalaureatul, dar vor să învețe o meserie.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„O facem la Buzău! Venim în ajutorul buzoienilor”

 • O macelara a invatamantului romanesc, ce are mai rau si mai pervers de oferit PSD. Pana si doamna Pepsiglass e mai ok, ca macar e doar proasta, nu si diabolica, asa cum e Abramburica (porecla asta sugubeata nu se prea potriveste cu caracterul ei sinistru). Ea e aia care voia absolventi de liceu fara BAC in universitati, ca sa se stranga taxe, printre multe alte magarii pe care au pus-o sa faca grupurile de interese a caror sluga este. Se rasuceste Haret in mormant cand ajunge ministru o asemenea creatura sinistra.

 • Numai capodopere a făcut reprezentanta asta a psd ului. Nu m ar mira sa faca vreo minunăție si la Buzău. Este nasa particularelor, a admiterii fără bac si alte ,,reforme,,. Nu mai scăpăm de ăștia…

 • Nu vor face nimic la Buzău. Este doar gargară electorală. Peste 4 ani vor veni cu alte minciuni.
  Nu îi interesează cetățenii, ci doar bunăstarea lor și a grupurilor din care fac parte.
  Cum poate un politician să spună că înțelege cetățenii, că va face, că va drege pentru aceștia, când doar pe cravata pe care o poartă a dat 300 de Euro și nu are doar una. Despre cămăși, costume și pantofi nu mai zic nimic… Și nu ar fi asta o problemă, dar ar putea să își justifice toți bani.
  Așa că, haideți la vot, că avem pe cine să alegem… Ca o paranteză, peste 20% dintre candidații la parlamentare de pe listele PNL sunt foști PSD-idiști. Și mai sunt și de la alte partide în PNL. Dar, pentru că acum sunt în “marele partid liberal” nu mai sunt hoți, nu mai sunt proști. A se vedea cazul Chirica de la Iași.
  Am vrut schimbarea PSD, dar nu așa.
  Nu avem pe cine să votăm!

 • Ole! Foarte buna si inaltatoare idee!
  Ar putea s-o infiinteze in localul Postei-Vechi. Acolo are deja format un nucleu de elevi deja abramburiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.