emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

O fată norocoasă. De unde a plecat și unde a ajuns. În doar un an!

O fata norocoasă se poate spune, dintr-un punct de vedere, despre Geanina – buzoianca de 24 de ani ajunsă soție a unui milionar austriac.

Aceasta a plecat în străinătate în toamna lui 2017 dintr-un apartament modest din Rm. Sărat și de la un serviciu la fel de modest – la un atelier de confecții textile.

Când s-a întors din Austria, un an mai târziu, a făcut-o în această vilă cochetă.

Geanina a revenit în țară și alături de Rudolf, un milionar austriac, posesor al unor fabrici de cablaje electrice. La scurt timp, buzoianca și-a schimbat și numele, devenind Geanina Heinz, după căsătoria civilă cu austriacul, oficiată la Primăria Mărăcineni. Rudolf a cumpărat și vila, pe care a plătit peste o sută de mii de euro.

Numai că povestea de dragoste s-a întrerupt brusc, după ce austriacul s-a spânzurat cu 9 zile în urmă de podul de la Mărăcineni lăsând în urmă multe semne de întrebare și o avere de împărțit.

Pe lângă proaspăta soție de 24 de ani de la Buzău, austriacul avea și o fată, Erika, de 23 de ani, din prima căsătorie. Împărțirea averii va fi una destul de complicată, nefiind exclusă o luptă juridică între avocații angajați de cele două. Deocamdată, în avantaj pare a fi buzoianca care deține un testament, întocmit de Rudolf înainte de suicid.

Deocamdată, trupul austriacului este prezervat la morga Buzău, după ce a intervenit inclusiv ambasada Austriei. Se pare că familia lui Heinz din Austria a cerut ca necropsia să se facă și în prezența unor legiști de la Viena.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „O fată norocoasă. De unde a plecat și unde a ajuns. În doar un an!

  • Foarte dotat intelectual nu cred ca era daca fiind milionar a ajuns sa ia de nevasta o individa care abia stie sa lege doua vorbe.

  • Cum a ajuns unul care a făcut milioane de euro sa umble cu una care nici frumoasa nu este, nici deșteaptă ori avută? Ăsta nu mai văzuse femei până la asta? Vai de el… Nu trebuia sa se omoare, femei sunt destule în lume.

  • Pacat de el! La ea…sa tot cauti ceva de calitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.