„O frumusețe de drum. 11 km în total, jumătate prin pădure”

E vorba de drumul județean care se desprinde la Cislău (la 3 km de herghelie) din DN10 (Buzău – Brașov), trece prin satele Bărăști și Scărișoara și o taie apoi prin pădure spre jud. Prahova.

„E vorba de 11,3 km de drum, din care aproape jumătate, prin pădure, nu au fost asfaltați niciodată. Drumul e modernizat acum exclusiv din fondurile CJ Buzău. Lucrările sunt aproape de finalizare. Zona are multe de oferit, iar acesta este un prim pas pentru revitalizarea turistică. Peisajele ne încântă privirea, iar istoria locurilor de aici este fascinantă”, a explicat Emanoil Neagu.

Șeful CJ a urcat pe pagina sa de facebook și un clip video filmat în zonă.

Zona este atractivă și din punct de vedere istoric, în zonă fiind multe ctitorii ale doamnei Neaga (CLICK AICI pentru detalii).

CJ Buzău va lucra și la acest capitol în perioada viitoare pentru ca zona să devină atractivă turistic.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„O frumusețe de drum. 11 km în total, jumătate prin pădure”

 • Felicitări pentru inițiativa! La cat mai multe drumuri rurale asfaltate! Pentru reporter: ctitoriile sunt ale „Doamnei Neaga”, sotie de voievod, nu ale „doamnei Neagu”.

 • Să înțelegem că se va mai incepe un proiect? Dar cele începute și lăsate în voia sorții? Așa faceți și acasă, domnule Neagu? Începeți să zugrăviți toate camerele odată și nu terminați niciuna…și dormiți pe la prieteni… Mai bine terminați ceea ce este început.

 • Și uite așa se mai sifoneaza niște bani! Pun pariu domnule Tereacă, cu privire la faptul că, firma câștigătoare a licitației este una „de casă „!!! Ați putea spune numele acesteia pentru a fi contrazis ???

 • Județul Buzău are numeroase drumuri care traversează zone minunate. Numai drumurile nu sunt minunate sau frumoase. Încă avem drumuri județene neasfaltate. Încă avem drumuri comunale neasfaltate. În 2021!
  Rușine, tov. Neagu! Rușine, PSD!

 • Felicitari. Poate construiti si pensiuni in zona. Cu fonduri rurale sau turism

 • Avem multe zone minunate traversate de niște drumuri care nu sunt așa de minunate. Încă avem drumuri județene și drumuri comunale neasfaltate. În 2021!
  Auraș, încearcă drumul județean de la Scorțoasa către Mânzălești, prin Cănești și Chiliile. Este o zona foarte frumoasă, aproape sălbatică, dar drumul este pietruit. Bine, nici porțiunea de la Berca la Scorțoasa care este asfaltată nu arătat foarte bine: este plină de gropi, de denivelări și are porțiuni neasfaltate. La fel este drumul de la Berca la Vulcanii noroioși. Neagu vrea turism, dar fără drumuri de acces.
  Rușine, tov. Neagu! Rușine, PSD!

 • Auras, iata ce-i scriam lui Toma pe Buzau City Report, ca lui Neagu nu stiu unde sa-i scriu si, desi mi-a spus ca o sa-i transmita, ma indoiesc dupa cum sunt relatiile dintre ei! Dar postez si la tine poate o citi cineva in drept!
  „V-as ruga sa-i transmiteti d-lui Neagu, coleg de partid si conducator de destine si de actiuni in judet ca are mari datorii fata de locuitorii judetului! Am revenit acasa dupa ce-am parcurs aprox 1 000 km (fara drumul la dus sau la intors) in doua judete, Bistrita Nasaud si Maramures! Pe DN-uri, Dj-uri, DC-uri! IMPECABILE, 95%!Unde nu erau, se lucra in draci, cu zeci de muncitori si utilaje, la drumuri, lucrari de arta (sa vedeti ce fac prin muntii aia, de ex la Colibita) etc! Si ganditi-va ce relief au aceste judete unde nu exista un km de drum drept!Cum mama naibii aia pot si noi nu????
  Cum naiba de ne-am pricopsit cu aceasta firma nenorocita SC OYL COMPANY SRL din Slobozia ,care ne nenoroceste si pe noi ,buzoienii,cu DJ 203 K??????
  Daca are ceva remuscari ,d-l Neagu ar trebui sa ia urgent masuri!
  Sper ca-l veti anunta ca si rabdarea buzoienilor are o limita! Daca nu putem fi nemti ,macar ardeleni sa fim ,ca la urma urmei ,noi platim!
  ps Nu mai vorbesc de podul de la Vadu Pasii, ca ma enervez deja…
  ps 2 Firma aia care lucreaza in draci pe acolo, se numeste DIMEX 2000 SRL din Rebrisoara BN,daca intereseaza pe cineva!”
  Si noi despre ce vorbim? Frectie la un picior de lemn!

 • Pentru cum arătă doar drumurile în județul Buzău, Neagu ar trebui să își dea demisia. În schimb dă bani că unii să bată mingea…
  Nu este normal ca în 2021 să avem încâ drumuri pietruite. Avem multe atracții turistice, dar nu avem cum sat ajungem la acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.