O frumusețe de drum! Neagu a dat azi startul asfaltării

Asfaltul se termină acolo unde drumul o ia la deal prin pădure (vezi foto, din dronă, de mai jos).

Drumul e o frumusețe, zona din jud. Buzău e superbă, deși mai puțin cunoscută.

E vorba de drumul județean care se desprinde la Cislău (la 3 km de herghelie) din DN10 (Buzău – Brașov) și o taie prin pădure spre jud. Prahova.

Astăzi, șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu a dat startul asfaltării drumului prin pădure.

„E vorba de 11,3 km de drum, din care aproape jumătate, prin pădure, nu au fost asfaltați niciodată. Drumul pleacă de la Cislău, de pe DN10, trece prin satele Bărăști și Scărișoara, apoi o taie prin pădure până în satul Buda Crăciunești., iar de aici până la hotarul cu jud. Prahova. Drumul va fi modernizat exclusiv din fondurile CJ Buzău”, a explicat Emanoil Neagu.

Inclusiv porțiunea care e deja asfaltată va fi frezată și reasfaltată. Lucrările se vor întinde pe 11 luni și sunt efectuate de firma Mecan Construct.

La intrare în județul Buzău dinspre Prahova asfaltul se termină. La anul nu va mai fi așa!
loading...

6 comentarii la „O frumusețe de drum! Neagu a dat azi startul asfaltării

  • Firma de casa. An electoral. S-ar putea sa nu mai mearga anul asta cu praf in ochi de acest fel!

  • Mecan Construct = Dumitru Dobrică – fiica – Ionela Viorela – deputat PSD = sediu Pătârlagele (Valea Buzăului)! Un drum care poate fi oricum d.p.d.v. calitativ, fiind slab circulat şi implicit “nu sare în ochi”! Aşa că Auraş, nimic nou sub soare, să tot trăiesti în România! Şi te întrebi de ce pleacă tinerii din țară în timp ce Viorela le dă lecții de patriotism!

  • Decat sa faca dobrica drumul, mai bine il lasa asa…oricum intr un an sau 2 revine la starea actuala :)).

    S-a mai dus cineva pe drumul asfaltat de dobrica intre monteoru si valea salciei?? In multe locuri a luat o asfaltul la vale si sunt gauri de 1m adancime

  • Păcat că cititorii semnalează niște grave probleme în derularea schimbării la față a unor drumuri județene ! Acesta care ne intersectează cu un alt județ pitoresc – Prahova – e plin de farmec și ar putea scurta drumul automobiliștilor spre Ploiești sau chiar București. Poate de astă dată se va face o lucrare durabilă…

  • Confirm, Monteoru-Valea Salciei e praf! Bani aruncați, bătaie de joc și furt.

  • Traiasca “fata lu’ tata” ! Bine zice nea Iliescu ! Acolo-s bani de campanie electorala ! Mai vrea “patrihoata lu’ tata” inca un mandat ! Vedea-o-as maritata cu “cel mai tanar deputat din Romania” ! Casa de piatra si ani multi impreuna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.