O greșeală uriașă a PNL. Lumea vede și deja prinde ură

PSD e acum meritat în opoziție. Pe lângă faptul că la nivel național a produs niște monștri (Dragnea, Dăncilă, Iordache, Șerban Nicolae, Codrin, Bacalbașa, Rădulescu Mitralieră etc.) lumea a sancționat PSD pentru derapajele grave de la bun-simț, logică, morală, corectitudine etc. ale celor enumerați mai sus. Venirea lui Ciolacu și a echipei lui a oprit prăbușirea, dar n-a putut (n-a mai fost timp!) stopa trecerea în opoziție.

PNL e acum la guvernare tocmai pentru că lumea a pedepsit PSD pentru defectele enumerate mai sus. Dar PNL nu va mai fi mult la guvernare! Mai mult, nu se știe dacă PNL, pe aici, pe la Buzău, și prin Regat, va mai fi (în vreun fel). PNL se duce-n cap în sondaje, toate-i sunt împotrivă, pandemia, scumpirile, criza, Câțu etc.

Peste toate mai vine acum și eroarea gravă a împărțirii nesimțite a banilor din Fondul de Rezervă. Lumea vede acum că și liderii PNL de la București manifestă derapaje grave de la bun simț, logică, morală, corectitudine etc.

Cum să dai, 400.000 de lei la Pardoși, comună minusculă (450 de locuitori, cea mai mică din județ), doar pentru că are primar PNL, iar la Berca și Vernești, comune mari, de peste 8.500 de locuitori, dar cu primari PSD, câte 50.000 de lei ? De opt ori mai mult la Pardoși !?Asta e golănie pură, cei de la PSD n-ar fi făcut asta și nici n-au făcut-o (la Buzău cel puțin). Ba chiar au fost corecți în împărțirea banilor către comunele din județ (indiferent de coloratura politică a primarului).

Că PNL se duce-n cap, cu o atitudine talibană, agresivă, radicală, decerebrată, iar nu-i bine. E clar că PSD va reveni la putere, pentru mulți ani și cu un procent zdrobitor la viitoarele alegeri. Și iar nu-i bine. Fără o opoziție cât de cât, PSD poate s-o ia din nou, la rându-i, pe arătură.

La Buzău, Avrămescu și Pufu, caută să întărească organizațiile PNL locale. Dar la ce tavălug vine dinspre București riscă să fie spulberați

Vezi mai jos lista rușinii. Singurele primării care au luat mai mult de 300.000 sunt cele zece ale PNL (Scutelnici, Calvini, Chiojdu, Tisău, Pardoși, Cochirleanca, V. Pașii, Brădeanu, Beceni, Padina). Oricine consultă lista își dă seama de golănie.

loading...

6 comentarii la „O greșeală uriașă a PNL. Lumea vede și deja prinde ură

 • Daca la merei a primit comuna 50 mii de euro,primarul de la merei nu face nicio investiție cu ei ii baga in buzunar,ar fi fost BN sa asfalteze cum sunt în alte comune toate ulițele!

 • Bai cumetre care ai scris acest articol de inestimabila valoare gazetareasca, ia explica-ne noua, astia nu asa inzestrati ca matale, ce exact ii face „niste monstri” pe cetatenii numiti de matale in articol? (Dragnea, Dăncilă, Iordache, Șerban Nicolae, Codrin, Bacalbașa, Rădulescu Mitralieră)
  Mie (si majoritatii romanilor, n-o sa-ti vina sa crezi, care i-au si votat, de altfel) mi se par oameni exact ca toti oamenii, nici mai oameni, nici mai neoameni decat restul oamenilor.
  Sau atat te-a dus cap’sorul ca sa-l pui intr-o lumina pozitiva pe Marcelino, cel mai mare sef pe care l-a avut Pee See Dee de la ultima glaciatiune incoa’?
  Hai, fi un baiat elegant si cere-ti scuze public pentru mizeria scrisa. Stai fara griji, Marcelino nu se supara pe tine si mananci si luna asta.

 • @Anonim , ar fi fost bine să fie euro , dar sunt doar lei , pricăjiți și ăștia …

 • La Merei nu merita nici 5 lei primarul ce are probleme cu cititul si scrisul… asta e realitatea, stim cei din zona

 • Pentru „dragi tovarasi”
  cine se aseamana se aduna – hoti, inculti, lachei etc.

 • Ai uitat-o pe Olguta Vasilescu, cum explica ea la tabla cu creta cate mii de euro pe luna iau doctorii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.