O instituție din Buzău va avea program și sâmbătă!

E aproape o minune, o instituție din Buzău va avea program cu publicul și sâmbătă!

E vorba de „Serviciul Permise și Înmatriculări” care va fi deschis sâmbătă 19 noiembrie și sâmbătă 26 noiembrie de la 08.30 la 14.00.

Atenție, în aceste două zile (de sâmbătă) nu e nevoie de programare.

Atenție, Serviciul de Permise și Înmatriculări s-a mutat de două săptămâni din centru, de pe str. Chiristigii în Micro XIV pe strada Simila, într-un imobil donat de CJ Buzău către MAI
comunicat-permise1

Citește și:

loading...

6 comentarii la „O instituție din Buzău va avea program și sâmbătă!

 • Stai linistit ca se ..compenseaza.. cel mai nasol este la privat , care nu au sarbatori si nu primesc conform legii nici bani nici bonuri ! halal echitate si asa au impartit poporul in doua tabere , unii cu pensii la varsta de 45 de ani si restul lumii fara libere , pensie la 67 de ani si de trei ori mai mici decat prima categorie !

  Răspunde
 • Opa, nu ne mai place capitalismul! E nasol la privat! Cum rămâne cu competența, cu muncești mai mult câștigi mai mult, cu piața reglează cererea și oferta! Ghinion. La economia centralizată nu ne mai putem întoarce pentru că statul român nu prea mai are nimic. Cam totul a fost înstrăinat, ba la privați ba altor state.

  Răspunde
 • Dragă domnule autor, strada Simila NU e in micro 14, e aproape de micro 14.

  Răspunde
 • John, mananci rahat. Nu se poate iesi la pensie mai devreme de 48 de ani decat daca indeplinesti anumite conditii. Media de varsta la care se iese la pensie din MAI este de circa 53 de ani.
  Cei care au iesit la pensie la o varsta frageda au profitat de o prevedere legala care spunea ca daca postul a fost desfiintat poti sa iesi la pensie anticipat, indiferent de varsta, doar sa ai 15 ani vechime. Aceasta prevedere s-a eliminat de cativa ani. Oricum, au profitat doar cateva persoane cu functii mari de conducere.

  P.S. Mai exista vreo 12 categorii de salariati din Romania care se pot pensiona anticipat, cu reducerea varstei normale de pensionare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.