O laudă și o dojană la adresa antrenorului + referire la aglomerația de la porți

Primarul C-tin Toma a făcut referire aseară, într-o emisiune la Campus Tv, la protestul de săptămâna trecută al antrenorului – care a întârziat voit 15 minute la conferința de presă.

Ilie Stan a cerut condiții mai bune pentru echipa de fotbal, cum ar fi un teren mai bun de antrenament, medic la echipă, acces nelimitat la sala de forță etc.

„Mie îmi place de Ilie Stan că e ambițios și vrea performanță. Seamănă cu mine. Dar, trebuie să înțeleagă că la SCM Gloria nu avem doar fotbal. Avem alte 12-13 secții, iar conducerea clubului trebuie să se preocupe de toate. Deocamdată atât putem, să aibă puțină răbdare, vom îmbunătăți”, a spus primarul, care a fost duminică la meci și a stat lângă șeful FRF, Răzvan Burleanu.

Toma a făcut referire și la aglomerația de la porțile stadionului:

„Eu am dat dispoziție ca în minutul 30-35 să fie lăsați să intre gratuit toți cei de la porțile stadionului. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, la meciul viitor vom fi mai bine pregătiți. Rog și spectatorii să fie prevăzători sa-și ia bilete din timp și să vină mai devreme la stadion”.

Gloria va juca sâmbătă, la Timișoara, cu Ripensia. În cazul unui nou rezultat pozitiv, organizatorii trebuie să se aștepte la cinci mii de spectatori runda viitoare cu CS Snagov, în Crâng.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „O laudă și o dojană la adresa antrenorului + referire la aglomerația de la porți

  • O mulțime de „suporteri” la tribuna oficială… Niciunul nu a plătit bilet, pentru că nu există astfel de bilete la vânzare! DE CE? Sunt destui care ar fi dispuși să plătească o sumă considerabilă pentru a sta în tribuna oficială, așa cum se practică la marile cluburi de fotbal. Dar, la noi au acces toți neica nimeni, prieteni cu primarul ori cu conducerea clubului.
    Gloria are nevoie de sprijin, de bani, pentru a face performanță.
    Tereacă, să ai în atenție acest aspect.

  • Bine punctat , Vlade !
    Acelasi aspect il vedem si alte sectii ale SCM ! „Oameni importanti” din Buzau (afaceristi , diversi angajati pe la stat ) intra fara a plati bilet !
    Pentru mine raman NISTE POMANAGII !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.