O lecție dată celor din oraș, de la Buzău

Fetele din autobuz, din fotografia alăturată, au venit duminică, de la Smeeni, la Buzău.

Copilele învață handbal la Smeeni, iar duminică au ținut să vină la oraș – la meciul de primă ligă al băieților de la HC Buzău.

În sala de sport de la Smeeni
În tribună la Sala Sporturilor. Au constituit cel mai numeros grup prezent la meci. De la școlile și liceele din Buzău n-a venit nimeni! Cam rușinos pentru orașul Buzău. Mai trebuie să vină copii de la Sărulești și Gura Teghii…
Bucurie pentru micile handbaliste. La final au bătut „cuba” cu handbaliștii, bucuroși și ei după victorie (Buzău – Alexandria 23-22).
La plecarea de la sală, alături de dna profesoară de handbal, care merită felicitări
Înapoi spre Smeeni, în stația de autobuz de la Bazar

Pentru ca informația să fie completă, trebuie să anunțăm că la Smeeni a luat ființă în această vară clubul sportiv Viitorul Bărăganului (bravo, Primăriei Smeeni!).

Are trei secții de copii și trei antrenori (fotbal, handbal și atletism) și caută să adune la antrenamente cât mai mulți copii din zonă (inclusiv din Țintești, Gherăseni și Brădeanu).

Echipa de juniori la fotbal

Vineri, fetele de la Smeeni ar putea veni din nou la sală la Buzău. Le va plăcea probabil mai mult pentru că le vor vedea la lucru pe unele din cele mai bune handbaliste din România, multe de echipă națională, în partida Gloria Buzău – Gloria Bistrița (ora 18.00).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „O lecție dată celor din oraș, de la Buzău

 • Tereaca, sportul profesionist este, prin excelenta, spectacol. Nu are vreo legatura cu sportul de masa, ca daca te pui si mananci si bagi vitaminele profesionistilor, in tine, dupa ce ai facut plimbarea de seara prin Crang, in doua ore explodezi. Asadar, nu e rusine ca nu vin spectatori, rusine sa le fie celor care baga bani publici in asa ceva, care produce mediocritate cel mult. Copiii aia nu s-au pus pe autobuz de capul lor, in plus e si zona lor de interes. Lasa lamentarea si afla ce contracte au TOTI sportivii profesionisti care activeaza la echipele de handbal, fotbal, rugby etc., ca asta ne frige pe noi, cetatenii, cand vedem dezastrul urbanistic, social, economic, cultural si ce mai vrei tu si de ce nu geme Buzaul de sali, terenuri si locuri amenajate PENTRU SPORTUL DE MASA? Ce competitii locale pentru amatori a initiat si finantat primaria sau CJ, PENTRU a incuraja miscarea si sanatatea? Bine, Toma n-are nevoie, el se vede ca a facut numai sah de neperformanta la viata dansului.

 • 1) Competiție pentru amatori – în această vară, Cupa Cartierelor la fotbal.
  2) „Produce mediocritate”. Eu am văzut recent că a produs performanță. Echipa de handbal fete din Buzău a cucerit Cupa României împotriva celei mai bune jucătoare de handbal din lume.
  3) Contractele sportivilor sunt confidențiale. Atenție, nu sunt de acord cu asta, dar asta e legislația.
  4) S-a mai făcut câte ceva. Vezi stadionul de atletism, stadionul de fotbal de la Concas, mese de tenis de masă în diverse locuri din oraș + la toate școlile, teren nou la Șc. 11, etc.

 • Plina lumea de hateri !

  BRAVO cadrelor didactice care au luat aceasta initiativa . O MARE palma data cadrelor didactice din Municipiu si mai ales celor de la L.P.S !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.