O mamă cu doi copii din cartierul Poștă cere ajutor

E mesajul primit de reporterul buzoienii.ro în urmă cu câteva minute de la dna Anișoara Dumitrache de la blocul C2 din cartierul Poștă.

„Nu am prevăzut ieri că se va ajunge la blocarea ieșirii din cartier. Carantina ne-a prins fără mâncare în casă. Dar și fără bani cash. Am ceva bani, dar pe card, alocațiile copiilor, iar în cartier nu-i niciun bancomat. Am două fete și ne e foame tuturor. Am vrut să ies din cartier către un bancomat dar nu m-au lăsat. Nu știu ce să fac, v-am scris dvs., poate e cineva care să mă poată ajuta. Fie cu niște bani împrumut, fie cu ceva alimente, până voi putea scoate eu bani de pe card”, ne-a comunicat dna, care nu beneficiază de ajutorul unui soț.

Femeia lucrează la o firmă din oraș, iar azi-dimineață nu a mai putut merge nici la serviciu. Locuiește la blocul C2 de pe str. Dimitrie Filipescu, la etajul 4, apartament 76.

UPDATE: Buzoienii.ro mulțumește cetățenilor care au sărit să o ajute cu alimente pe această mămică.

Primul dintre cei care au ajutat a fost Ionuț Păun. Acesta a lăsat sacoșa cu alimente în zona filtrului, de unde a fost ridicată de Anișoara Dumitrache.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „O mamă cu doi copii din cartierul Poștă cere ajutor

  • Doamna poate plăti cu cardul la magazinul de pe strada Urziceni, colț cu strada Dimitrie Filipescu.
    Primaria va oferi și ajutoare celor care chiar au nevoie.

  • Cum o putem ajuta???? Trebuia sa contina stirea si asta…

  • In tot cartierul este un singur magazin deschis …acela de care menționați este închis pentru ca angajatele sunt din afara cartierului si nu sunt lăsate să vină la serviciu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.