O mare firmă își face un nou punct de lucru

Cine a trecut în ultimele zile între Buzău și Vernești trebuie că a sesizat înființarea unui șantier pe marginea drumului național.

Perimetrul a fost înconjurat cu gard, iar înăuntru o macara de mare tonaj a descărcat zeci de prefabricate de beton.

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro, investiția aparține fabricii de bere din Buzău. Ursus va ridica aici un nou depozit.

Scopul vizat e ca tirurile care vin la încărcat dinspre Ardeal să nu mai intre în orașul Buzău. O investiție utilă atât pentru Ursus, pentru că timpul economisit înseamnă venituri mai mari, cât și pentru traficul din orașul Buzău.

Probabil că investiția va fi continuată cu un rond pentru a permite tirurilor să iasă din curte, dar și cu speranța reparării, cândva, a podurilor și viaductelor din zona Siriu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „O mare firmă își face un nou punct de lucru

  • Salutare ing. TEREACĂ!!!! În ce bloc stai dl. ing.???? Este blocul construit pe timpul (Președintelui țării NICOLAE CEAUȘESCU) Dl. ing. TEREACĂ!, ai lucrat la ROTEC (F.U.M.) Buzău-Președintele țării NICOLAE CEAUȘESCU a ridicat fabrica. Acele compactoare pentru balast respectiv asfalt au fost făcute la fostul F.U.
    M. CA SĂ ȘTIII!!!! La F.U.M. în anii 70 se vorbea să se facă mașini w. Nu este glumă!!!! Astea au fost investiții inginerule!!!! Fii BĂRBAT!!!! Un trotuar nu este o investiție, nici măcar o stradă. Gagu RIDICĂ BLOCURI-Asta da investiție!!! Fii BĂRBAT!!!!! CE DRACU!!!

  • Totuși pe unde vin tirurile dinspre Ardeal că pe DN10 nu au cum veni ținând cont de restricțiile de tonaj? Cred că alta este logica! Dacă vin dinspre Ardeal pe unde au voie, ca să ajungă la Vernești, la noul depozit, chiar trebuie să intre prin oraș(str.Transilvaniei)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.