O mie de buzoieni au venit la derby-ul Gloria – Săgeata. Iată cât s-a terminat!

Peste o mie de buzoieni au asistat la derby-ul disputat în nocturnă dintre Gloria, locul 1, și Team Săgeata, locul 2.

S-a terminat 1-1, după ce Gloria a condus la pauză cu 1-0.

Se poate spune că rezultatul a fost echitabil, deși Gloria a avut ocazii ceva mai multe și mai clare.

Pentru Gloria a deschis scorul Babageanu Mihai în minutul 37, după o centrare pe jos în careu și o reluare cu latul la colțul scurt.

Pentru oaspeți a egalat cu 20 de minute înainte de final mijlocașul Ionuț Stancu după un șut superb sub transversală de la 20 de metri.

De notat că gazdele, cu o echipă mai tânără și ceva mai vioaie, nu s-au retras după gol și au jucat ofensiv, căutând și golul doi.

De partea cealaltă, Săgeata, susținută din tribune de un grup consistent de suporteri, a fost echipa mai experimentată și care a atacat atât cât i-a trebuit cât să marcheze golul egalizator.

Cel mai bun de pe teren i s-a părut reporterului, și nu numai lui, veteranul „Mandataru”, atacantul tip buldozer al oaspeților.

În ciuda vârstei și a kilogramelor în plus, Mădălin Toma a alergat mult, dar a și reușit adesea să-și dribleze adversarii.

O notă bună primește și mijlocașul Stancu, tot de la Săgeta, pentru efort și mai ales reușita de la gol.

Citește și articolul: Nu mai e demult un moft. Iată care este soluția pentru evitarea blocajelor din preajma podului de la Mărăcineni

Rezultatul nu convine niciunei echipe, Gloria rămâne lideră, postură în care va și termina cel mai probabil campionatul în condițiile în care în iarnă echipa va fi întărită considerabil.

Mai jos este prezentată o galerie foto de la meci.

Citește și articolul: Incredibil! Făcut praf la moară, luat dintr-o baltă de sânge de ISU, dar nu s-a declarat accident de muncă! Șefa ITM Buzău: „Îl ajut, mi-e milă de el”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „O mie de buzoieni au venit la derby-ul Gloria – Săgeata. Iată cât s-a terminat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.