O mie de măști și de declarații oferite azi. „Nouă ne pasă!” (P)

PRO România a ieșit azi din nou în teren pentru a sări în ajutorul localnicilor din Râmnicelu după  aflarea veștii că în comunitatea locală au fost confirmate încă șase cazuri de coronavirus.

Membrii noștri s-au mobilizat din nou și s-au deplasat pe teren. Și au ajuns la Râmnicelu nu cu sfaturi, ci cu o mie de declarații pe proprie răspundere și o mie de măști – care să fie folosite pentru preîntâmpinarea îmbolnăvirii.

Asta în timp ce primarul Râmnicului băga frica în localnici, prin declarația în care solicita carantinarea comunei Râmnicelu.

Prin gestul de azi, în continuarea celor din zilele trecute, vrem să transmitem Pro România e alături de toți buzoienii. Chiar dacă  unii dintre aleși, vezi chiar primarul mun. Buzăul, au încercat să inducă ideea că etnicii rromi ar fi de vină pentru cazurile de coronavirus din municipiu și județ, deși printre cei îmbolnăviți sunt și cetățeni care nu aparțin acestei etnii.

Donația noastră a fost una importantă, peste 1000 de măști și tot atâtea declarații. Măștile și declarațiile au fost apoi împărțite de membrii noștri din Organizația Râmnicelu, una dintre cele mai puternice la nivel județean.

De va fi nevoie vom fi în continuare disponibili și vom face absolut orice efort pentru a sări în sprijinul și altor localități dacă, Doamne ferește, va fi cazul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „O mie de măști și de declarații oferite azi. „Nouă ne pasă!” (P)

  • @ Pro Romania
    Nasol sa te mandresti cu “una dintre cele mai puternice organizatii ale noastre” la… Ramnicelu…
    🙂

  • Incetul cu incetul, PSD-ul se prabuseste…. La BZ, ca probabil si la nivel national, astia de la PRO ROMANIA deja ingroasa randurile… Se vede ca baietii au strategiile lor, de a atrage cat mai multa lume… Iar din ce in ce mai multa lume chiar vine la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.