O mie de șoferi îl vor vota din nou dacă face asta

30 de mii de voturi a avut Toma în 2020!

Un număr uriaș, Chirică de la Iași de pildă, într-un oraș de trei ori mai mare, a strâns doar 36 de mii.

Dacă Toma a mai pierdut în ultimii patru ani câteva mii de voturi asta se datorează în mare parte ambuteiajelor din trafic. Și în principal problemelor de pe Bd. Unirii.

Cea mai mare problemă a traficului din Buzău e acum coloana care se formează înspre intersecția cu Bd. N. Bălcescu

Coloana de pe Unirii cu Bălcescu se va înjumătăți imediat dacă strada Mioriței va redeveni cu dublu sens.

O mie de voturi, cel puțin, va recâștiga Toma doar dacă va da jos indicatorul de Accesul Interzis din fotografia de mai sus
Strada Mioriței e destul de largă, se poate lesne circula în ambele sensuri. Trebuie doar interzisă parcarea aici
Coloana care se formează zilnic aici se va înjumătăți ca prin minune întrucât mulți șoferi vor face dreapta înspre strada Mioriței ca să nu mai aștepte zece minute în coloană la semafor

Dacă pentru primarul Toma cele o mie de voturi nu contează foarte mult (va ieși primar și fără ele) pentru PSD Buzău au o mare importanță (+1000 PSD, -1000 opoziție).

Unu-doi consilieri în plus pentru PSD pot însemna majoritate în Consiliul Local cu consecințe semnificative.

PSD Buzău va putea avea ambii viceprimari (Ionuț Apostu și Oana Matache) plus trecerea lejeră a proiectelor prin CLM în cei patru ani de ciclu electoral.

Citește și:

loading...

39 de comentarii la „O mie de șoferi îl vor vota din nou dacă face asta

 • Eu și familia mea votăm Toma primar, nu suntem fani PSD, votăm omul care în două mandate a schimbat fațada acestei urbe. Câți buzoieni plecați de 10 ani recunosc acum orașul?
  S-au schimbat foarte multe și s-au schimbat în bine, felicitări domnului primar și oamenilor cu care lucrează !
  Doamne ajută la un nou mandat !

  Răspunde
  • Așa au schimbat și comuniștii față României în anii ‘50. Au dat o vopsea, au asfaltat niște străzi, au construit câte ceva și mai ales au scăpat de opoziție cum vrea Tereaca. Cea mai sigură cale să ajungi în cele mai nenorocite scenarii.

   Răspunde
   • Mă Nae, în anii 50” neamurile tale trăiau în “ cotețe” prin satele Bărăganului plin de ciulini! Da nu ma mira prostia voastră , a celor care vă dați mari capitaliști și democrați! România era țara africană în anii de după război! Dar și înainte! Cu excepția a câtorva cartiere din București restul era varză! Dacă nu erau comuniștii să vă dea la școală și să vă alfabetizeze astăzi erați sub Bangladesh!

    Răspunde
    • Te trimitea o doamnă mai devreme să bei clocitura și eu te rețin. Ce te tot bagi în seamă cu toată lumea , nu ți a dat mama ta piept si ai suferit până acum?

     Răspunde
     • Clocitura ți-a dat mămica ta ca era săracă și neajutorată! Ai sărit din bordei la două camere în Dorobanti 2 și crezi ca stai la Miami!

      Răspunde
  • O da, acum chiar se vor întoarce aceia care au plecat, vai de capul lor săracii nu știu ce pierd doamne, Clujul e mic copil pe lângă Buzău

   Răspunde
 • nu e o solutie mioritei cu dublu sens, aglomeratia se va muta la iesirea de la scoala 1. mai repede democratiei cu heliade radulescu sa fie facute cu sensuri unice, dar oare asculta cineva???

  Răspunde
  • Sper că nu se așteaptă să ia voturi pe Unirii Sud…

   Răspunde
 • Anul acesta presimt că o să aibă o surpriză dl. Toma. Oamenii nu sunt supărați numai pentru faptul că orașul nu mai este de circulat. Oamenii sunt supărați dintr-un milion de motive… Printre ele se numără… Lipsa locurilor de parcare și favorizarea persoanelor cu bani sau relații ( un loc de parcare pe unirii… până 10 mii de lei) , lucrările care nu sunt făcute corespunzător (vedeți platoul Dacia 🙂 ), (dacă o persoană rău intenționată îi cere să pună stâlpișori la un colț de stradă, el execută imediat , în următoarea secundă. Cu toate că și dom’ primar știe că nu sunt locuri de parcare), și multe altele pe care nu mai stau acum să le spun. Buzoienii vor o schimbare și tind să cred că o vor face!

  P.s Sper ca nici cei care au primit tigăi anul ăsta să nu îl mai voteze 🙂

  Răspunde
  • Depinde pe cine întrebi.Problema pe Unirii e lipsa parcării . Cine tranzitează orașul e fericit. Cine locuiește în el, in special pe Unirii e supărat… Dar bineînțeles, campanie electorală fiind se vorbește doar de fluidizarea traficului.

   Răspunde
  • Eu l-as vota daca chiar ar pune stalpisori la fiecare colt de strada.
   E plin de nesimtiti care refuza sa plateasca loc de parcare de resedinta si care trantesc masina pe coltul intersectiei si gatuiesc intersectiile la strazi si asa inguste. Bovinele astea doar de garduri stiu, de vorba buna nu stiu ca sunt prima generatie ce a iesit din grajdul satesc.
   Pe stradutele dintre blocuri e dezastru din punctul asta de vedere, nu mai pot nici masinile de gunoi sa intre la ghene sa ridice gunoiul fara sa faca zeci de manevre ca sa nu buseasca masiniile parcate legal pe locuri platite din cauza celor ce parcheaza ilegal la colturile intersectiilor partial pe trotuar, partial pe spatiu verde, iar grosul in plina intersectie sau pe benzile de circulatie.

   Răspunde
  • Ma tu nu înțelegi ca nimeni nu face parcări pentru “ buzoienii” veniți la oraș în ultimii ani? Boi aveți parcări la Balaceanca, Vizireni, Clondiru, Greabanu, etc, etc. Buzoienii au plecată de mult din Buzău! Și se vede! Oraș cocalarizat și manelizat! Cu haite de magraoni care merg cu 150km pe oră noaptea pe Unirii! Și nu numai! Oraș mort pe vecie! Cine stă în Buzău sunt “ țăranii” de mâna a doua! Ăia adevărați sunt la București, Brașov sau în Italia la schimbat de scutece la babe! Ai înțeles? Dar cel puțin Toma încearcă să vă mai civilizeze! Mai asfaltează o stradă, mai pune o floare, pe care voi apoi o furați, mai renovează o clădire! După Toma o să vă mănânce din nou gropile și mizeria! O să vezi!

   Răspunde
   • Și dacă scoate limitatoarele de viteza acolo unde nu sunt necesare. Că degeaba a asfaltat!

    Răspunde
  • Du-te cocalare și parchează mașina pe trotuar în alt oraș, nu aici
   E normal să avem spațiu pietonal fără mașini.
   Tu ești supărat ca s-au pus stâlpișori
   Tare supărați sunteți voi (3-4 instigatori) ca a eradicat circul de pe Transilvaniei și unirii pe lângă mașinile care erau parcate aiurea, se găseau câte 3-4 să blocheze și singura bandă care era, ca opreau la farmacii sau la magazinele sătești

   Răspunde
 • Nu se va injumatati, multi asteapta si sa faca stanga, nu toti merg pe Balcescu. Solutia am mai spus-o, desfiintarea scuarului si adaugarea unei benzi de dreapta cu verde intermitent.

  Răspunde
 • Sa ne fereasca Dumnezeu de inca 4 ani cu acest primar!
  Spre sa il voteze doar cei ce sunt plecati de 10 ani si nu mai recunosc acest oras!
  Cei ce traiesc aici zi de zi si se lovesc de nenumaratele probleme cauzate de proasta administrare a orasului sa voteze cu capul, nu cu inima (PSD) sau cu ochii („sa fie frumos” – macar de ar fi frumos dar nici frumos nu a iesit).

  Răspunde
 • NU SE VREA SA SE FACA LOCURI DE PARCARE DEOARECE SUNT PUNCTELE TERMICE CARE SE POT TRANSFORMA IN LOCURI DE PARCARE ETAJATA DAR DOMNUL TOMITA NU VREA DECI TREBUIE TRIMIS ACASA LA PENSIE

  Răspunde
 • Mai mult de o mie de voturi ar lua daca ar arunca la gunoi (ne asumam paguba pe bani publici, aia e) semafoarele din giratoriul de la Episcopie, sa circulam si noi normal.

  Răspunde
  • In intersecția aia ne-am întors în timp cu 20 de ani când nu era rond….

   Răspunde
 • Chiar sunt curios să văd ce scor obține cel care a desființat parcarea la Buzău

  Răspunde
 • Astia care tot votati PSD-ul si Toma,,oare stiti ca tot ce s-a realizat si se mai realizeaza in Buzau ,se datoreaza in cea mai mare masura banilor europeni?Noua ne trebuiesc alesi locali -primari,consilieri cinstiti si buni gospodari,care sa faca totul pentru comunitate,nu pentru interese personale sau ale unor „baieti destepti”,clienti politici si „oameni de afaceri hoti si spagari.Asa ca,mai termina cu laudele necuvenite aduse unora care „se fac ca fac” sau fac multe lucruri inutile si de foarte proasta calitate,tovarase „ziarist”.Personal,nu am votat si nu o sa votez niciodata PSD-ul si predecesorii acestuia in ale „comunismului si securismului cu fata …..umana” si „democratiei injustitiei si terorismului social” promovat de acestia.

  Răspunde
 • Ii dau eu o idee mai buna: SA FACA DEMOCRATIEI STRADA CU SENS DUBLU REAL, ca in momentul de fata e doar pe hartie sens dublu, ca in realitate din cauza masiniilor parcate pe strada din fata caselor ramane doar o singura banda de circulatie unde se aplica regula „mica intelegere” ca nu incap doua masinii una pe langa alta dintr-un capat in altul.
  Daca s-ar face asta multi ar face dreapta pe Democratiei si nu s-ar mai duce la semafor la Balcescu ca sa faca dreapta in conditii de siguranta.

  Răspunde
 • Sunt apolitic,psd, pnl usr aur.. niste mizerii de grupari infracționale, dar daca Toma nu lua nenorocitul asta de targ acum 2 mandate eram vai mamaia noastră. Corect, s au facut si lucrari de mantuiala, multe din cauza executantilor care se bat la licitație, dar ei nu sunt in stare sa duca lucrurile la bun sfârșit, nu e vinovat Toma ca legea din România e prost gândită ,s au stricat si unele lucruri ok pentru unii, dar per total schimbarile in bine sunt majore, iar daca nu realizați ca numarul masinilor sa dublat cel putin, inseamna ca sunteți orbi, asa inghesuit a fost construit târgul asta, ce noi avem bulevardele din Brasov, Oradea, Cluj? Daca sunteti vre o 50 cei care credeți ca Toma pierde alegerile, mergeți si căutați va de munca. La ora 12 in ziua alegerilor se pot inchide sectiile. Nu are un contracandidat competent, ar fi o doamna dar… a facut alianța greșită cu Mocanii, cei care de a lungul anilor au jefuit la propriu judetul asta.

  Răspunde
 • Reporterul nu vede ca cei mai multi merg inainte sau la stanga? Am stat acum timp de 5 minute in zona sa astept pe cineva, iar din 20 de masini, 10 au facut stanga spre centru.

  Răspunde
 • Sa înțeleg ca tot ce face primarul în oraș este în scop electoral?
  Atunci sa lase pe cineva care vrea binele buzoienilor și nu binele PSD-ului.
  Așa că buzoienii se vor gândi bine cu cine vor vota.

  Răspunde
 • PENTRU DOMNA IOANA SA L LUATI SI ACASA PE DOMN PRIMAR SA VA IMPLEMENTEZE PROGRAMUL KAIZAR CU VARZA LA MAI MULTE SUCCESURII IMPREUNA MINA IN MINA

  Răspunde
 • Nici să-mi toarne asfalt poleit cu aur pe deasupra că nu mai pupă votul meu nea Toma.

  Răspunde
 • Votați fraților PNL -Mocanu (niște penali și tac-su și fii-su) , cu Bîrlă consilier (fost viceprimar pe vremea lui Boscodeala și primar interimar cat timp a fost el în pușcărie) și mulți alții veniți din PSD
  Votați AUR partidul care a rămas fără candidat pentru ca doamna Nas(tasoiu) a ales să trădeze în ultima clipă partidul care o numise și s-a dus în barca PNL
  Voi văd ca vreți sa votați pe oricine altcineva în afară de Toma, dar nu vă dați seama că o sa fie mult mai rău, in cazul în care iese altcineva la ciolan
  Așa este la noi în țară, dacă se face ceva nu e bun ca fură banii din proiect.
  Era mai bine să doarmă, cum au făcut ceilalți și nu deranja pe nimeni era totul perfect!
  Am momente din astea când îmi e scârbă ca sunt român

  Răspunde
  • Sunt de înțeles, domnul Marian. Unii dintre cei care comentează negativ pe aici aveau sinecuri și șmenuri în perioada Boscodeală-Bârlă și cu Toma le-au pierdut. De-aia caută nod în papură la orice, exagerează niște nimicuri sau mint pur și simplu. Ar da orice să se întoarcă regimul Boco – Bârlă – Mocanu, deghizat în oricare alt candidat, ca să revină ei la ciolan.

   Răspunde
   • Nu revin obezii la putere niciodată! Iar după alegeri Mocanu și gașca de obezi or să zboare și de la PNL! Ca nu au avut rezultate o să fie scuză! Așa ca soarta obezilor e pecetluită!

    Răspunde
   • Sinecuri si smenuri sunt si acum.
    Sistemul nu se schimba, doar oamenii pe care ii deserveste sistemul se schimba. Schimb de cadre cum spun cei mai batrani.

    Răspunde
   • Si acum nu se intampla acelasi lucru, mr pro reporter?

    Răspunde
    • Nu cred. Ne uităm la oraș cum se schimbă de la o lună la alta. Transformarea este de amploare, în fiecare lună se mai inaugurează/îmbunătățește câte ceva. Iar alte proiecte intră pe flux.

     Răspunde
 • Un sistem cu sensuri unice bine gandite, ar fi o solutie. Cu siguranta se mai poate umbla si la acele semafoare repetente, pentru ca inteligente nu vor fi niciodata. Daca s-ar lasa verdele mult mai mult in zonele unde se observa coada de masini si apoi pe acel traseu sa se continue debarasarea lor spre exteriorul orasului, ar fi extraordinar. Este clar ca numarul masinilor a explodat, insa chiar si asa trebuie sa recunoastem ca dorinta de a-i forta pe buzoieni sa renunte la masini, a primat in fata optiunilor de a fluidiza traficul (scuaruri mai mici, bretele spre dreapta cu verde intermitent, etc). Cu toate aceste neajunsuri, orasul arata din ce in ce mai bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.