O minciună care i se sparge acum în față deputatului PMP Buzău

„Toma taie copacii din Crâng ca să facă vile”.

A fost cea mai abjectă campanie orchestrată de Adrian Mocanu și echipa lui de la PMP Buzău îndreptată împotriva unui om (primarul Toma) care n-avea nici cea mai mică vină – în acest caz.

Adrian Mocanu a plătit la facebook ca să-i distribuie minciuna cu care spera (și probabil a reușit) să obțină capital politic, dar inițiativa l-a discreditat ca om.

Adevărul din relația lui Toma cu Crângul iese acum la iveală. De azi a început plantarea a 775 (!) de puieți de stejar. Doar în porțiunea de parc – care aparține orașului Buzău (în restul Crângului urmează).

La acțiunea de plantare participă voluntari din armată, poliție, pompieri, dar și elevi ori simpli buzoieni
Foto, de azi din Crâng. La acțiunea de plantare au participat și copii de militari, în uniforma armatei române din primul război mondial

De mâine, la plantare va participa inclusiv primarul.

A profitat de decesul mamei

Foto, C-tin Jeleriu, șeful Ocolului Silvic Buzău. În realitate, Toma n-a tăiat niciun copac. Ulmii din Crâng sunt afectați de o boală care îi usucă. Ulmii din Crâng sunt tăiați de pădurari pentru a preveni răspândirea ciupercii ucigașe

Citește și:

loading...

Un comentariu la „O minciună care i se sparge acum în față deputatului PMP Buzău

  • Domnului Mocanu îi lucesc ochii la scaunul cald de senator sau deputat. Ar fi in stare să se facă frate și cu itic, doar – doar va mai prinde un mandat. Un pierde-vară prin campanii defăimătoare care nu ii aduc decât renumele de politruc, că de gospodar sau om de cultură nu se prea evidențiază.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.