O minune e pe cale să se întâmple

Sute de mesaje și poze s-au postat ieri pe grupurile de trafic, reclamând coloanele uriașe formate pe E85 înainte de podul de la Mărăcineni:

Cum se întâmplă de sărbători, mii de bucureșteni s-au întors acasă după ce au petrecut în Moldova

O minune e pe cale să se întâmple

Ce vedeți în fotografia de mai jos nu-i un trucaj.

Sunt primii kilometri cu asfalt de pe autostrada Focșani – Buzău (în preajma nodului de la Rm. Sărat)

Asfaltul turnat e chiar pe autostradă, nu pe un drum de legătură

La modul cum lucrează firma lui Umbrărescu nu-i deloc exclus ca anul viitor, de Paște, să se poată circula pe autostradă de la Focșani și Rm. Sărat până la V. Pașii.

Deschiderea acestui tronson de autostradă va însemna reducerea coloanelor de mașini de pe E85. Chiar dacă segmentul Spătaru – Buzău Est nu e gata (de fapt, nici nu s-a desemnat constructorul) bucureștenii care revin din Moldova vor avea posibilitatea de a evita podul de la Mărăcineni.

Vor ieși de pe autostradă la Vadu Pașii pe DJ203 K, iar de aici pe podul de la Vadu Pașii – Șoseaua Vadu Pașii – Bd. Industriilor – Șoseaua Spătaru – E85.

Când vor fi gata și Buzău Est – Spătaru și Spătaru – Mizil – Ploiești din A7, orașul Buzău va scăpa complet de aglomerația de sărbători.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „O minune e pe cale să se întâmple

 • …zicala cu mălaiul și vrabia tot minune se cheamă că e!…

  Răspunde
 • Probabil vor mai dura vreo 7 ani pana vom putea circula de la Bucuresti la Bacau pe A7. Pana atunci vom avea multe bucati de autostrada.Vom avea Buzau-Focsani gata , iar de la Bucuresti la Buzau tot pe E85 mergem…

  Răspunde
  • Pai care e minunea dacă se va iesi la Vadu Pașii…tot aia va fi în oraș

   Răspunde
 • Și de ocolit Buzăul, pe unde o vor face, nu tot pe caricatura aia de „centură”,în realitate o uliță puțin mai răsărită? Așa că aglomerație tot va fi.

  Răspunde
 • Sa vezi atunci aglomeratie cand tot traficul autostrazii se va descarca la Autorola si de acolo si urcare pe autostrada la Suceava, vor bloca intrarea in Buzau. Daca nu se face portiunea de la Pietroasele la Vadu Pasii va fi jale, CNADNR dorme, ce sa-i faci.

  Răspunde
 • O sa ne mai chinuim aproape un deceniu, de unde aberatiile astea cu pastele urmator?

  Răspunde
 • Să le mulțumim celor de la Uniunea europeană care dau banii și care au și condiționat termene scurte de execuții. Prin PNRR, totul trebuie terminat până în anul 2026, dacă nu, adio bani. Nici o păsuire, prelungire în dulcele stil balcanic..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.