O modificare care nu va conveni șoferilor

Nu doar în Unirii Nord a fost azi aglomerație în trafic (Strabag a asfaltat lângă avion) ci și în Unirii Sud (vezi foto mai jos).

Cauza o constituie lucrările efectuate de echipa de muncitori care înființează pe carosabil – conform proiectului – scuarul cu spațiul verde.

Înființarea spațiului verde – prevăzut de proiectant – va duce la eliminarea parcării pe acest segment (pentru a rămâne două benzi pentru circulația autovehiculelor + banda din mijloc).

Citește și:

loading...

5 comentarii la „O modificare care nu va conveni șoferilor

 • Aia e, boierilor, in 2020 v-ati dus aliniati sa votati cu Toma „c-a facut pentru oras”. Na, jucati-o p’asta. Pupati-l bine ca voi l-ati pus acolo.

  Răspunde
 • Și data aviatoare tot pe Toma îl votez, chiar dacă nu mai vrea să candideze! Ofertă mai bună pentru Buzău nu există. Și au securicii grijă să nu apară!

  Răspunde
 • La sfârșit de săptămână, e cel mai bine sa te apuce dorul de munca.

  Răspunde
 • Asa e, anonim, si eu ma bucur. Sa le fie de bine votacilor. Si sa lase ciocu jos, asa e in occident, mars pe bicicleta, vrem o tara ca afara!

  Răspunde
 • Dar stai asa, ca acum o sa dam milioane de lei pe parcari etajate ca sa reparam distrugerea parcarilor facuta cu bani gratis de la UE. Afacere bulgareasca, am folosit fondurile UE de ne-am rupt…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.