„O nouă cheltuială inutilă!”| Toma: „E nimic pe lângă prestigiul adus Buzăului”

Polemică la Buzău în privința cheltuirii a 200 de mii de euro pentru organizarea finalei Eurovision România din acest an.

„E nouă cheltuială inutilă. Orașul nu are străzi, trotuare, parcări, etc. Aici trebuiau alocați banii, nu pe spectacole din care oamenii nu se aleg cu nimic. Tichie de mărgăritar, aceasta e expresia care se potrivește cel mai bine acestei noi inițiative păguboase a primarului Toma”, au criticat consilierii opoziției, dar și o parte a cetățenilor.

Toma: „E nimic față de prestigiul adus Buzăului!”

„Buzăul va fi promovat intens pe toate canalele TVR, dar și în rețeaua Eurovision. Știți cât costă 30 de secunde de reclamă pe TVR ? Noi, prin intermediul Eurovison, plătim 200 de mii de euro, dar primim reclamă de 2-3 milioane €. Deci, ce plătim e nimic față de prestigiul adus Buzăului. Îmbunătățind imaginea orașului, crește și valoarea acestuia”, a spus Toma în direct la TVSE.

Finala Eurovision România 2020 se va ține la Sala Sporturilor din Buzău la 1 martie. În acest an nu vor mai fi semifinale pe regiuni precum în anii trecuți, ci direct finala, la Buzău. Și Baia Mare ar fi vrut să organizeze, dar TVR a ales Buzăul.

Citește și:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „„O nouă cheltuială inutilă!”| Toma: „E nimic pe lângă prestigiul adus Buzăului”

 • A fost deci initiativa personala a domnului Toma, fara consultarea consilierilor; sa gaseasca o alta sursa de finantare ( chiar privata)

 • Buzăul investește 200.000 Euro, dar cât câștigă efectiv?!
  Să presupunem că staff-ul și concurenții vor fi cazați cel puțin o noapte în orașul nostru, deși Bucureștiul este aproape de noi.
  Cât privește așa-zisa reclamă a Buzăului, nu cred că se ridică la suma vehiculată de către dl primar.
  Ce să faci în Buzău?! Ce să vezi în Buzău?!
  Bani aruncați pe fereastră.

 • Lui Toma ii place faima, asa a fost de cand il stiu, mereu s-a dat mare si tare. Aveti pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=qWvyvvSxe6o inagurarea cu fast a fabricii de la Romet, a aparut pe la TVR ca a facut cea mai moderna fabrica. dupa 6 luni insa ne-a trimis acasa in somaj si apoi s-a ales praful, faliment, acum plangi daca vezi ce s-a ales, s-au vandut toate cladirile pe nimic, au cazut tavanele pe birouri, e jale mare. Au mai ramas doar cateii in curte in rest paguba mare.

 • Banii din reclama merg la TVR

 • Prestigiu = tichia de margaritar. Dl Toma e specialist la asa ceva. De facut, nu prea a facut mai nimic la Buzau, dar recunosc ca stie sa puna claxonul la treaba.
  Dle Toma, cu ce ajuta pe oricare buzoian o asemenea ineptie politica europeana, precum Eurosong Contest?

 • Cu talentul asta al lui de a risipi si cheltui aiurea bani publici,ii recomand primarului Toma sa mearga la emisiunea “Romanii au talent”!Continuand cu tot felul de fantasmagorii,la viitoarele alegeri,probabil ca o sa i se spuna lui Toma, de catre buzoienii: canta la alta masa!

 • Don Primarele poate este timpul sa te apuci sa construiesti o mare sala de concerte/multifunctionala cum nu are nici un primar din partea asta a tari. Nu vb. despre cea de la Dacia( pt. renovare) de care ai spus ca te apuci.

 • Cam multe polemici în ultimul timp, ca să nu vorbesc de bani publici cheltuiți aiurea pe deciziile unui om, care a început să semene tot mai mult cu predecesorul său în ciuda eforturilor unora de a-i justifica unele decizii discutabile!

 • Pai oricum bani de centrale nu va mai trebuie ca tot la RAM vad ca e mai bine, s-au grabit unii sa le cumpere degeaba, panica vinde bine.

 • Cui ii foloseste acest Prestigiu ? Vor navali turistii straini ?
  Un oras murdar si cu strazi carpite nu are nevoie acum de spectacole …
  Cum se traduce acest prestigiu ? Ce aduce el oamenilor de rand ?
  La Tvr va zice de 2 ori ca este la Buzau si atat ….
  Spitale, policlinici , școli, gradinite, strazi, asta trebuie mai intai !!!!

 • Reclama de județ roșu și de asistați social nu o schimbă nici dacă are loc la Buzău finala campionatului mondial de fotbal.

 • Printre alte acte culturale care s-au produs la Buzau, incepand cu redeschiderea casei de cultura si terminand cu acest eveniment controversat de unii si apreciat de altii se uita prea usor ca actualul primar a facut pentru oras in nici un mandat mai mult ca Boscodeala in 5 mandate! Oameni buni, Buzaul se schimba in bine, incepe sa intre in normalitate! Nu se pot face toate într-un timp atât de scurt! Va câștiga alegerile de unul singur din primul tur cu peste 50% si cu o prezenta record la urne a buzoienilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.