O nouă economie pusă la cale de primarul Toma. Iată despre ce este vorba

Bani frumoși s-au scurs din 2006, când s-a semnat contractul, până în prezent, din bugetul Primăriei Buzău către Flash Lighting Service.

Firma respectivă a fost aleasă pentru a întreține sistemul de iluminat public din municipiu contra unui abonament generos, plătit lunar de Primăria Buzău. 

Relația specială dintre firma respectivă și Primăria Buzău a fost criticată în mai multe rânduri de Curtea de Conturi Buzău, pe motiv că Flash Lighting a primit (mult) mai mulți bani decît merita.

Un prim scandal a fost legat de achiziționarea la un preț supraevaluat a nocturnei stadionului Gloria. Alte rapoarte s-au întocmit și în legătură cu iluminatul de sărbători. Inspectorii acuză că primăria a cumpărat instalația de la firma respectivă, pe care în anii următori ar fi închiriat-o tot de la Flash Lighting. Pentru acest lucru, primarul C-tin Boșcodeală a fost dat în judecată. 

Venirea lui C-tin Toma ca șef în Palatul Comunal va opri scurgerea de bani publici din țuțuroiul primăriei către Flash Lighting. Nu doar că nu va mai ciupi câte ceva în afara abonamentului, dar Flash va rămâne și fără contract.

„Vom mai opri o scurgere de bani dinspre Primărie. Vom înființa un serviciu propriu în cadrul Primăriei pentru întreținerea iluminatului public. Vom cumpăra și utilajul necesar. Am prins bani în buget pentru acest lucru, suntem deja în procedură de licitație” a anunțat primarul Toma.

Utilajul se numește – mașină autopropulsată cu braț telescopic și va costa în jur de 3,2 miliarde de lei vechi.

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „O nouă economie pusă la cale de primarul Toma. Iată despre ce este vorba

  • Nu va inteleg pe voi (cu toate ca jignesc meseria zicand asta) „ziaristii” da Buzau cat de incompetenti si fara minte puteti fi?
    Ei vor sa faca tot felul de artificii sa va fure banii, inclusiv tie ziaristule. Au vazut ca la URBIS nu mai merge treaba si sunt prea multi ochi pe acea firma si asa gasesc tot felul de gaselnite ca sa fure. Asta cu infiintatul de noi firme este dispozitie de partid, dar tu ziarist de Buzau nu poti cuprinde ce se intampla in tara asta esti prea tamp si te vinzi pe nimic. Nu spuneti nici unul de fapt de la ce vine cearta lui Toma cu Tescaru si de ce e suparat asa rau poate nu sti, poate nu vrei, poate nu iti faci meseria de ziarist care te dai ca esti si vorbesti doar din barfe ca o tata la colt de strada (cred ca ai si seminte). Nu va mai uitati la ce va pun ei pe tapet ci la ceea ce vor sa faca defapt si la ce este in spatele lucrurilor pe care vi le vara in ochi tembelilor de ziaristi platiti. Scoateti naibii tara asta din mizerie nu o bagati si mai mult.
    Insemnati ceva prin a ajuta oamenii nu va cacati pe numele vostru si pe reputatia de ziarist pentru un banut sau un loc de munca.
    P.S. Stiu ca in marinimia pe care o ai in cutia craniana despre tine nu vei intelege nimic din ce am scris si vei spune ” ce prost” ( dar cred ca te gandesti la tine, la mine si la toti cunoscutii tai care nu sunt politicieni doar ei sunt destepti doar ei ne conduc)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.