O nouă facilitate adresată călătorilor. Iată ultima decizie a Trans-Bus


Continuă facilitățile acordate de Trans-Bus călătorilor.

De luna viitoare se vor introduce biletele cu două călătorii.

Vor costa dublu, dar vor putea fi folosite de două ori.

„Cineva ne-a propus acest lucru, l-am considerat util și l-am pus în aplicare. De luna viitoare vor apărea biletele cu două călătorii. În acest fel, cineva care merge într-un loc anume, de unde știe că se va întoarce, poate cumpăra un bilet tur-retur. De luna viitoare vom introduce inclusiv serviciul de plată a biletului prin SMS. Cum mai toată lumea are acum telefon mobil, e destul de simplu. Se trimite un SMS de câteva cifre în timp ce se așteaptă autobuzul în stație și se primește imediat înapoi un SMS care va fi arătat controlorului. Se plătește un mic comision, dar e mai ieftin decât dacă se cumpără bilet de la șofer”, a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

Primăria Buzău va depune și un proiect cu fonduri europene de achiziție a unui sistem de automate în stațiile de autobuz care vor elibera  bilete cu mai multe călătorii și abonamente.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată mesajul postat pe capota din spate a autobuzelor CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „O nouă facilitate adresată călătorilor. Iată ultima decizie a Trans-Bus

  • Inca o idee de a mea pusa in practica felicitari primariei.

  • „tonomate în stațiile de autobuz” – D-le Tereaca, cam ce stiluri muzicale vor conține aceste tonomate? Pt. bilete sunt suficiente automatele destinate acestui scop.

  • Dar cei care au telefoanele pe cartela ? cum face plata ?

  • o noua facilitate ar fi daca ar baga AUROBUZE pana in comuna sageata

  • cine a fost inteligentul ala care a propus, pe langa legitimatia de transport in comun (pt persoanele cu dizabilitati), o alta aberatie de „cartonas”? De ce se mai cheltuie banii si pe acele cartonase, cand legitimatiile astea sunt valabile in toata tara? Doar o minte bolnava a putut inventa asa ceva…sunt prea multi bani la buget.

  • Sictir ce facilitate e asta dacă va costa dublu?! A dracu matematica.

  • faciliate din parti ….. e mai rau….acum daca ai 2 bilete si pierzi unu tot mai ramii cu celalalt…. acum daca l-ai pierdut mergi pe jos . nu vad nici un avantaj.

  • Domnule Director Gică Toader, printre altele, mai umblați vă rog și pe la calitățile uman-intelectuale ale persoanelor care vând bilete de călătorie Trans Buz în chioșcurile care vă aparțin … Nu suntem supușii dumnealor și dacă nu mă-nșel sunt plătite din banii noștri … Stiu, e greu de lucrat cu publicul ( care mai are și lipsuri !) însă puțin respect și mai multă amabilitate nu fac rău niciodată ! Urmăriți cînd ” calculatorul ” s-a … defectat cu adevărat, zilele cînd se dau bilete sau abonamente pentru luna următoare, programul de lucru cu orele la care FIX se deschide sau închide prăvălia … Eventual să se vadă cum servesc cei cu chioșcurile de PRESA și pe urmă mai vedem !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.