O nouă „ispravă” a puștiului teribil de 18 ani din Mărăcineni

Un puști de 18 ani din Mărăcineni a reușit azi noapte o nouă „ispravă” la volan.

A intrat cu viteză într-un stâlp Electrica pe care l-a dărâmat pe gardul unui localnic.

S-a întâmplat aproape de biserica din Potoceni, la intersecția drumului județean cu strada Mijlocie, lângă un local căruia localnicii îi spun „La țuică”.
Din păcate, în urma accidentului șoferul (18 ani, Mărăcineni) și pasagera (18 ani, Săpoca) au ajuns la spital. În stare mai gravă e fata, găsită de echipele de intervenție inconștientă lângă mașină
Ăsta e stâlpul retezat de mașina scăpată de sub control din cauza vitezei
Așa arată stâlpul acum
Și gardul omului e făcut praf

Șoferul de 18 ani nu e la prima „ispravă” de acest gen. Pe 18 ianuarie în acest an a intrat cu mașina într-un autobuz pe podul de la Marghiloman.

Atunci ar fi încurcat frâna cu accelerația la urcarea pe pod dinspre bretea. Atât el, cât și două fete de 18 ani, au ajuns atunci la spital.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „O nouă „ispravă” a puștiului teribil de 18 ani din Mărăcineni

  • Astfel de tineri trebuie tratați, iar parintii amendati.

  • putem spune oficial ca băiatul sufera de sindromul „need for speed 2022”
    poate poliția o sa ii acorde un tratament permanent in cazul lui

  • De ce nu sunt cercetate si scolile de soferi pentru cazuri de accidente in primul an de permis cel putin. Sau politistul care i a dat carnetul.

  • Poate retin eronat, dar nu era ca daca faci boacana cu masina, in primul an de cand ai carnetul, adica atata timp cat porti ”mamaliga” in luneta, repeti scoala de soferi si examenul, adica ti se anuleaza dreptul de a conduce autovehicule? Ar fi logic, intrucat e evident ca esti pericol public, n-ai deprins reflexele si nici nu constientizezi raspunderea pe care o capeti din momentul in care te pui la volan. Iar parintii… si-au facut treaba. I-au crescut in spiritul ”Meriti orice, ce e mai bun, de la altii, pentru ca totul ti se cuvine, scumpetea lu mami si tati de fata/baiat!”.

  • Punem pariu ca asta se va face politist? Ca se pare ca urmeaza reteta politistului de la Topliceni accidebt dupa accident, scandal dupa scandal si mai apoi se plimba bine mersi cu masina pe unde vrea el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.