O nouă parcare cu plată va apărea în Buzău. Iată unde!

Nu contează dacă e dimineață ori seară, miercuri sau duminică.

Parcarea, deși generoasă, e în permanență plină și cu mare greutate poți găsi un loc liber.

Vorbim despre spațiul din fața Drăgăcii, ocupat de mașinile second-hand scoase la vânzare de samsari.

Primarul Toma a anunțat că a dispus măsuri.

„Într-o săptămână, maximum două, acolo vom înființa o nouă parcare cu plată. Vom pune și barieră și gheretă așa cum s-a procedat la Piața Centrală. În acest fel, vom elibera parcarea de mașinile samsarilor. Cei care au autoturisme de vânzare vor fi obligați în acest fel să le mute în incinta Drăgăicii, unde există un spațiu generos, special amenajat pentru așa ceva. În acest fel, sper că vom rezolva și problema ocupării primei benzi de circulație din fața Casei de Pensii. Acum, cei care opresc acolo motivează că nu au alt loc unde să-și lase mașinile”.

În incinta Drăgăcii, pentru fiecare mașină expusă spre vânzare se plătește un tarif de 3 lei/zi cu excepția duminicii, zi de talcioc, când tariful este de 10 lei în cazul celor cu contract și de 15 lei pentru cei fără contract. Contractele se încheie pe minimum o lună.

loading...

4 comentarii la „O nouă parcare cu plată va apărea în Buzău. Iată unde!

 • Contează, măi boule, dacă e miercuri sau duminică! Nu ai spus tu că miercurea plăteşte 3 lei şi duminica 15 lei? Mai sunt sunt varză unii, dar nu ca înainte. Tu eşti din ce în ce mai varză.

  Răspunde
 • Bou și varza esti tu că nu știi să citesti un articol. Una e inauntru in incinta Drăgăicii, unde e cu plată, și alta în fața Drăgăcii, în parcare, unde acum a gratis!

  Răspunde
 • Cât răi, proști și ai dracului mai pot fi unii babuini! Autorul articolului spune că „Nu contează dacă e miercuri sau duminică, parcarea este mereu arhiplină”. Iar deșteptul care mai e și inadmisibil de nervos cu nervii capului a înțeles că se referea la taxa diferențiată în zi de târg față de restul săptămânii, ceea ce este cu totul altceva. Totuși, se vede cu ochiul liber că altceva îl deranjează pe sfertodoctul căutător de nod în papură, mai degrabă succesul de public decât scriitura.

  Răspunde
 • Poate in curand se vor ridica si masinile cu numere de Anglia,Olanda…………,din parcarile din oras. Cei care platim impozite nu gasim loc de parcare din cauza epavelor samsarilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.