O nouă pistă e gata pentru bicicliștii din Buzău

Veste bună pentru bicicliștii din Buzău.

Astăzi s-a asfaltat pista de biciclete de pe Bd. 1 Decembrie:Pista de biciclete de pe Bd. 1 Decembrie are 1,4 km și o lățime de 2 metri, câte 1 metru pe sens. Sursa foto: biciclisti buzoieni
Bd. 1 Decembrie are acum trotuare impecabile, cu dale și pistă dublă de biciclete. La comanda Primăriei Buzău, firma Troia a asfaltat și aleile de intrare la blocurile de pe bulevard

Pista de biciclete e mai lată decât trotuarul, dar nu-i bai dacă pietonii vor mai păși pe pistă

Pista de biciclete de pe 1 Decembrie e legată în dreptul gării cu Bd. Republicii, iar la celălalt capăt cu Bd. Unirii și Calea Eroilor.


Următoarea legătură va fi cu strada Drăgăicii (și de aici cu Bd. Industriilor) – care va intra în acest an în reabilitare și care va avea la rându-i pistă de biciclete.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „O nouă pistă e gata pentru bicicliștii din Buzău

 • De ce nu-i bai dacă pietonii vor merge pe pista de biciclete? Nu are fiecare pista/trotuar adresabilitate pt fiecare categorie?

  Răspunde
 • Le modernizezi “ ghetourile “ și tot nemulțumiți sunt! Ba ca “ trebuia așa” sau “ așa”! Ba ca pista e strâmba, ba ca aleia nu e bine făcută , “ ca trebuia așa”! Nația romană e veșnic nemulțumita! Orice ai face tot nu e bine ! Dacă mâine le dai salariul minim 2000 de euro , peste o săptămâna or sa spună ca “ totul e scump “ ca nu e suficient ! Si dacă le dai gratis curentul electric, gazele, tot vor fi nemulțumiți! E boala grea!

  Răspunde
 • Pt. aceste „binevenite” utilități care mănâncă ceva bani, și pe care circula 5 biciclete pe oră, pt circulația auto să auzim numai de bine.

  Răspunde
  • Cum este posibil ca la gara, autobuzele sa aibă statie pe pista de biciclete (str. Republicii).

   Răspunde
 • Să vezi acum aglomerație pentru bicicliști. Deja s-au epuizat toate bicicletele din magazine. Se vând ca pâinea caldă. Sunt liste de așteptare și numai pe comandă. 😀

  Răspunde
 • Buzoianul clasic este carcotas din nastere. Ca iarna este prea frig si vara prea cald. Ca se face, ca nu se face…. Moartea caprei vecinului este modelul lui de viata… ah si masina pe care trebuie musai sa o parcheze la 5 metri de usa blocului, ca sa nu ii scada burtica. Dar surpriza.. spre marea lui amarare, au inceput sa apara buzoieni de vita noua care apreciaza transformarea acestui oras, cu toate imperfectiunile ei. in concluzie : Fortza Toma! Cainii latra, caravana trece.

  Răspunde
  • Nu este nimeni cârcotaș amice,dar de 8 ani suntem într un continuu șantier,tu probabil te afli pe cealaltă parte a baricadei de vorbești așa, însă chiar nu observi că ceea ce se face astăzi mâine nu mai este bine?Iar întrebarea pe care ne o punem cu toții este pe banii și nervii cui.Incompetenta la puterea a treia

   Răspunde
   • O sa mai fie șantier încă 100 de ani ca sa va civilizăm! Cu forța dacă nu vreți! Așa cum Comuniștii v-au adus de la țara cu forța , v-au trimis sa învățați meserii cu forța așa o sa facem și acum! Da, cu greșeli , cu nervi, dar nu va lăsam sa faceți cum credeți voi! România și romanii nu pot evolua decât cu forța! Dacă sunt lăsați de capul lor se autodistrug! Nu putem sa lăsam România sa moara!

    Răspunde
   • Logic ca sunt de partea opusa baricadei tale . Toate comentariile pe care le-ai postat sunt negative , putin agresive și denigratoare.

    Răspunde
   • Spuneti ca suntem de 8 ani intr-un santier continuu si aveti perfecta dreptate. Dar nu va puneti si intrebarea… de ce? De ce suntem in aceasta situatie de atata amar de vreme? Raspunsul, oricat de carcotas si gica contra ati fi, este destul de simplu. Pentru ca inainte, vreme de foarte multi ani, nu s-a prea facut nimic. iar cand s-a facut… ghici ce, tot prost s-a facut. Apogeul realizarilor fostului primar a fost investitia in cartierele Posta si Mihai Viteazu. A facut un lucru extraordinar, insa, greseli au fost si acolo. Va dau doar 2 care sunt foarte evidente. Chiar daca arata bine ceea ce s-a facut, noi proprietarii de acolo, ne-am trezit cu asfaltul la peste un metru inaltime fata de terenul nostru. Eu si vecinii mei a trebuit sa facem rampe ca sa putem parca in curte si scari ca sa intru in curte. Nu mai zic de canalizare, unde eu am avut norocul sa fiu ultimul care a avut inclinarea minima necesara ca sa se scurga „ala turcesc” din casa. Vecinul meu si ceilalti dupa, au fose. In 2024!!!! Bucurati-va ca suntem intr-un santier continuu, indiferent de greseli (care oricum sunt suportate de constructori – nu prea le aveti cu juridicul, asa ca nu va bagati in sfera aceasta), pentru ca asta inseamna evolutie. La un moment dat se vor finaliza. Credeti ca in strainatate nu a fost praf inainte de autostrada? Cu siguranta s-au facut mai repede, dar dintr-un singur motiv. Forta financiara, care iti permite sa aduci muncitori mai multi si mai bine pregatiti, utilaje mai performante si nu in ultimul rand ai de-a face cu oameni mai intelepti si mai intelegatori. Taxele la noi sunt mai mari doar la salarizare, pentru ca in rest, noi platim un rahat in ploaie pentru orice altceva fata de aia. Si te miri de unde au bani sa faca! Dar e greu cand sunt prea netede circumvolutiunile!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.