O nouă zonă din Buzău se face frumoasă. Vezi foto de azi

Și la această oră sunt muncitori care lucrează pe cele trei străzi din centrul Buzăului la montarea dalelor.

Azi a fost zi plină pe străzile Oltețului, Griviței și aviator Mircea. T Bădulescu (fostă Bistriței). S-a turnat primul strat de asfalt (binder) și s-a început montarea dalelor.

„A ieșit cam frumos, nu ?”, a fost întâmpinat reporterul buzoienii.ro la ora 16.00 dna ing. diriginte de șantier de la Strabag (firma care a primit lucrarea de la Primăria Buzău).

Cam în două săptămâni va fi gata. Vom pune dale peste tot, vom trage și al doilea strat de asfalt. ”.

Reporterul a întrebat de ce lucrarea, începută din februarie, a durat atât de mult. „Nu-i vina noastră, dnul primar a dat dispoziție să fie îngropate cablurile. Și am stat după ei. Ca să nu vă mai spun că azi, după ce am pus dalele, au venit cei de la Electrica să-mi spună că vor să mute un stâlp!”, a explicat doamna inginer.

Vezi mai jos o galerie foto cu lucrările la zi de pe cele trei străzi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „O nouă zonă din Buzău se face frumoasă. Vezi foto de azi

  • Auras, mai bine ar face sa repare Bdul. Unirii Nord – Sud. E plin de gropi si denivelari! Până la străzi mărginașe, avem în continuare bulevarde lăsate așa de pe timpul lui Boscodeala!

  • Dupa deviza, “afara e vopsit gardu,inauntru-i leopardul” se continua cu peticirea pe bucatele de strazi, in timp ce strazi deosebit de importante si si cu un trafic deosebit de intens, continua sa fie neglijate. Interese personale sau de partid, domnule Toma? Sa iti fie rusine, iar daca crezi ca vei reusi sa ne pacalesti , dar te inseli, daca vei continua sa crezi ca pacalind tiganii din Simileasca, brunetii si idiotii din Posta si Mihai viteazu si babele de pe fundaturile asfaltate, vei primi respectul si consideratia buzoienilor, te inseli amarnic. De afacerile tale cu “galinacee” ce le poti spune buzoienilor? Dar de afacerile cu “marii afaceristi” buzoieni, ce poti spune? Vine si vremea “decontului”, tovarase Toma.

  • De acord cu Mircea, in centru dacă nu scăpați de mâncătorii de semințe degeaba ati făcut frumos, bani aruncați

  • Am să fac opinie separată de ceilalți cititori , spunând că – atât cât de puțin a rămas – această mică rețea de străduțe scrie câte ceva despre istoria Târgului Buzeu ! Dacă ar exista un proiect turistico-istoric în jurul Palatului Comunal și al străzii Cuza Vodă ar putea fi puse în valoare micile case – evident renovate – și curățate de gloata de persoane care momentan terfelesc zona centrală a orașului ! S-ar putea găsi o soluție pentru clădiri sociale destinate acestor oameni iar Centrul Buzăului cu vechea lui latură comercial-negustorească să arate altfel… O vizită scurtă până la Brăila v-ar da multe idei, domnilor din Primărie ! Cât despre minunatele blocuri-cazemate ( unde locuiesc și eu ) ele există peste tot, dau un aer tern, comunistoid, orașului și mai mult ar trebui asfaltat printre ele… de zeci de ani micile alei n-au văzut o benă de asfalt!… Iar exemplul început la blocurile cu 10 etaje de lângă zidul Episcopiei – de reabilitare termică, dar și estetică – ar trebui continuat și accelerat… Apropo, mai avem arhitecți și designeri stradali în Buzău ?!…

  • Să vină și pe strada dorobanți de la piață pana in capăt la horticolei, e dezastru. Si “ăștia din dorobanți” am votat…nu numai micro 14, simileasca, s.a.m.d.
    Să asfalteze si drumul principal, apreciez ca a asfaltat străzile (viilor, izvor, calmațui, rahovei, primaverii )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.