O nouă zonă din Buzău pregătită pentru dezvoltare

Momentan apare drept un trotuar înspre câmp:

Dar, nu va rămâne așa. Zona va cunoaște o dezvoltare impresionantă în anii următori.

Vorbim de câmpul situat vizavi de cartierul Orizont, pe cealaltă parte a Bd. Unirii (care va fi rebotezat, pe acest segment, Bd. Aviatorilor).

Deja, aici a apărut un rond (vizavi de „rondul cu călăreț” de la Orizont), iar în perioada următoare zona va fi asfaltată.

Aici vor începe anul viitor și primele construcții comerciale, LIDL 4 Buzău și Altex.

O notă bună pentru dezvoltatorul privat al acestei zone, s-a grăbit să planteze primii copaci de o parte și de alta a accesului dinspre Bd. Unirii
Câmpul situat în dreapta șoselei (sensul către pod) începe să se „lumineze”. Gardul viu a fost eliminat pe un segment important

Citește și:

loading...

4 comentarii la „O nouă zonă din Buzău pregătită pentru dezvoltare

  • Bine ca ati inceput sa asfaltati campurile si sa le faceti si trotuare! Ca strazile si trotuarele facute praf din oras,nu le vedeti. Faceti urgent un control psihiatric, ticalosilor care fac asemenea „minunatii”, doar pentru a mai „mulge” niste bani din fondurile europene si banii publici.Si,urgent ar trebui si un „consult legal” din partea DNA.Iar „tratamentul” sa se faca cu ……. „CATUSEmicina”

  • Mare păcat pentru pământul sârbilor de odinioară. În loc sa avem sere și solarii pe acel pământ o sa mâncăm betoane și asfalt. Oare a vândut episcopia terenul pe care-l deținea? S-ar fi creat locuri de muncă și am fi avut legume tot timpul anului. Oameni care țin doar cu banul. Și-au vândut pământul și sufletul odată cu el pentru niște amărâți de bani. Odată construit se distruge pământul și valoarea lui roditoare. Păcat mare păcat să-ți vinzi pământul pentru un pumn de arginți!!!! Și măcar de ar fi investit alte firme mari dar sunt tot aceleași de prin Buzău care acaparează orice spațiu nou găsit. La ce bun atâtea magazine cu același specific sub același brand. Ați greșit grav alegând distrugerea acelui pamint. Viitorul sună rău.

  • Mai bine dădeai locuri de casa la tineri casatoriti decat locuri pentru a construi lidl sau altex… Chiar avem nevoie de asa ceva, nu au împânzit peste tot in Buzău… Păcat ca omul in ziua de azi nu mai contează , iar pentru voi tot ce contează este banul si hoții , sau hoțiile ..

  • Cum pot sa cumpar teren acolo?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.