O perioadă nu se va mai circula pe aici

Informație utilă. Circulația pietonală pe lângă Palatul Comunal dinspre părculeț înspre Piața Dacia a fost închisă.

Cauza: firmele care lucrează la modernizarea Pieței Dacia au extins zona de intervenție (vezi foto mai jos).

Un polițist local a fost mandatat să le spună buzoienilor că Platoul Dacia a fost închis, dar sunt destul de mulți buzoieni care nu-l iau în seamă, iar apoi trebuie să facă drumul invers

Pentru a se ajunge la magazinul Winmarkt (fost Dacia) și pe Cuza Vodă pietonii trebuie să folosească străduțele din jurul Primăriei (Av. Mircea T. Bădulescu (fostă Bistriței), Oltețului, Griviței etc.).

Accesul înspre Piața Dacia a fost blocat de luni și dinspre str. Ion Băieșu (Șc. nr. 5).

CLICK pe știrea de mai jos pentru mai multe detalii.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „O perioadă nu se va mai circula pe aici

  • Da, dar nu este legal… Din punct de vedere al semnalizarii (fiind drum public) trebuiau mai multe semne de circulatie inainte cu 30 m. Semne de presemnalizare care anunta reducerea vitezei, prioritatea fata de celalalt si dupa, interzicerea trecerii. Plus ca au blocat si trotuarul , lucru nepermis daca nu se executa lucrari asupra lui. Cei de la politia rutiera ar trebuii sa se autosesizeze. Spun asta pentru ca azi am fost la primarie si stiu situatia de acolo. as dori sa vad un plan de semnalizare vizat de politia rutiera Buzau innaintea obtinerii autorizatiei. Eu nu cred ca asa trebuiau realizate in realitate si trebuiau facute conform avizului si planului de semnalizare!

    Răspunde
  • miky, las-o că măcăne! E șantier. Știe tot buzoianul. E o situație provizorie. Ce atâtea avize, autorizații sau mai știu eu ce hârtii! Vrem să fim mai catolici decât Papa!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.