„O petrecere pentru toți la primărie și alta doar pentru lumea bună la Palatul Brâncovenesc”. Reclamație la adresa primarului din Rm. Sărat

Un cititor din Rm. Sărat ne-a trimis pe mailul redacției un clip video, câteva poze și un comentariu.

Acesta reclamă faptul că aseară, de Zilele Municipiului Rm. Sărat, în paralel cu spectacolul din fața primăriei, a mai fost o petrecere „pe sprânceană” la Palatul Brâncovenesc.

„Aseară, după ce am fost la piață, am auzit muzică în incinta complexului Brâncovenesc. Am dat să intru și eu să văd ce e, dar cerberii de la poartă m-au întrebat dacă am invitație. Le-am spus că nu, iar domnii de la poartă nu m-au lăsat să intru. Cică petrecerea e doar pentru oameni importanți, politicieni, oameni de afaceri, invitați. Vă dați seama că nu mi-a căzut chiar bine. Dacă e din banii primăriei, n-ar trebui să fie pentru toată lumea ? Deci, oamenii obișnuiți petrec în fața primăriei, iar cei mai șmecheri separat. Ca să nu credeți că inventez vă atașez la mail câteva poze și un filmuleț”.

Din clipul video se observă și prezența a doi polițiști, solicitați a avea grijă de parcarea din fața complexului.

Primarul Sorin Cârjan nu a putut fi contactat pentru a oferi explicații la reclamația concitadinului său.


Citește și articolul: Ultima oră! Florina Stoian, revocată din funcție!


Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.