O răzbunare păguboasă. 3 x 5 ani de pușcărie!

Trebuie că e frustrare pentru cei din clanul Pasăre din Buzău.

Reacțiunea (bătaia aplicată lui Tomiță din răzbunare la barul Garofița de pe Unirii) e pedepsită mult mai sever decât acțiunea (bătaia pe care Tomiță i-a dat-o lui Gilbert Pasăre la hotelul Bianka din Mărăcineni).

Tomiță din Clanul Sportivilor (Bogdan Toma în buletin) va scăpa cel mai probabil fără pușcărie (condamnare cu suspendare).

Bătaia aplicată lui Gilbert a fost încadrată de procurori la loviri și alte violențe. Se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă. Cel mai probabil, Tomiță va lua cu suspendare.

În schimb, frații Carol și Leonard Mărgărit, plus Pantilimon Dulca, trimiși de clanul Pasăre pentru a-l pedepsi pe Tomiță și răzbuna pe Gilbert, vor primi ani grei de pușcărie.

Fapta lor a fost încadrată mult mai grav, tentativă de omor(!), infracțiune care se pedepsește cu minimum 5 ani cu executare!

În plus, cei trei sunt de mai bine de șase luni în arest și foarte probabil nu vor fi eliberați până la pronunțarea sentinței finale.

Pantilimon Dulca (24 de ani), a fost întemnițat la câteva ore după bătaia aplicată lui Tomiță la Barul Garofița, iar frații Leonard (20 de ani) și Carol (27 de ani) au fost prinși când voiau să părăsească țara.

Cei trei au termen pe 14 ianuarie la Tribunalul Buzău (CLICK AICI), în timp ce Bogdan Toma va fi judecat două zile mai târziu la Judecătoria Buzău (CLICK AICI).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „O răzbunare păguboasă. 3 x 5 ani de pușcărie!

 • Acestea nu sunt clanuri…insultati clanurile adevărate. S-au ciomagit intre ei pe împrumuturi de 2 lei…habar nu aveti ce inseamna interlop. Aceste personaje nu merita atenția noastră

  Răspunde
 • Tomiţã .. din ce clan faci parte
  Clanul de la Wc-urii Publice.. sau din categoria prostituatelor din Europa?
  Sa vezi ce interdictii îţi iei tu chiar la tine în cartier..

  Răspunde
 • E normal ca cei ce au actionat apoi in grup infractional organizat din razbunare si s-au dus sa il omoare sa aiba pedeapsa mai mare, mai ales ca au facut asta si dupa ce facusera plangere la autoritati si era in cercetare cazul.
  Daca vrei sa fii mafiot si nu fetita nu faci plangere la autoritati dupa ce ti-o iei pe drept.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.