O să-l admirați curând. Iată legătura bradului de la Limpeziș cu Buzăul!

Acesta este in situ bradul care îi va delecta pe buzoieni pe durata sărbătorilor de iarnă.

Pentru prima dată după foarte mulți ani, brazii din centrul orașului și din Orășelul Copiilor, nu au mai fost aduși din Harghita.

Cel din Orășelul Copiilor provine de la Direcția Silvică, iar cel din Piața Dacia vine din satul Limpeziș, comuna Movila Banului.

„Vom avea o frumusețe de brad în Piața Dacia în această iarnă. Buzoienii trebuie să-i mulțumească proprietarei din Limpeziș, dar și primarului din Movila Banului. Dorin Moise l-a sunat pe domnul Toma și i-a spus că are o mândrețe de brad la el în comună și să nu cumpărăm din altă parte. Domnul Toma m-a rugat să mă duc, m-am suit în mașină și am plecat într-o după-amiază la Limpeziș. Am zis de prima dată, ăsta e, i-am făcut poză, tuturor din primărie le-a plăcut. Încă o dată mii de mulțumiri doamnei care ni l-a donat pentru ca miile de buzoieni să se bucure în această iarnă de frumusețea lui”, i-a spus azi reporterului buzoienii.ro – viceprimarul Ionuț Apostu.

Citește și articolul: Veste proastă pentru comercianții de la Bazar dinspre Galleria Mall. „Ne pare rău, dar…”

La această oră, muncitorii de la Urbis Serv lucrează pentru a-l instala în fața Palatului Comunal.


În zilele următoare va fi împodobit, iar instalația luminoasă va fi aprinsă în după amiaza zilei de 1 decembrie. După ce primarul Toma va apăsa butonul pentru instalația bradului din centru, iluminatul festiv se va aprinde în tot orașul.

Citește și articolul: Se va face! Va fi prima din Buzău! Iată câte mașini vor intra!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „O să-l admirați curând. Iată legătura bradului de la Limpeziș cu Buzăul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.