„O să vă concurez, dar altceva-i mai important acum”

Mesaj public transmis azi de șeful Pro România Buzău către Sorin Cârjan (primarul din Rm. Sărat) și Viorel Holban (candidat la primăria Rm. Sărat).

Felix Rache i-a anunțat că-i va contracandida, dar a susținut că altceva-i mai important acum:

„Voi candida la Râmnicu Sărat, e un lucru cert. Dar astăzi nu despre asta trebuie sa vorbim. Politica trebuie să facă un pas în spate. Pentru mine, de astăzi politica intră în carantină, până când trecem aceasta cumpănă. Pericolul reprezentat de COVID-19 ne obligă să încetăm campania electorala. Sorin și Viorel (îmi permit să vă spun pe nume, pentru că ne știm din copilărie), trebuie sa ne ajutăm comunitatea. Acum e necesar să vedem cum putem fiecare dintre noi să ne ajutam semenii, avem timp să ne războim după ce trece pericolul. Multă sănătate tuturor românilor! Dumnezeu să ne ajute!”, a anunțat Felix Rache.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„O să vă concurez, dar altceva-i mai important acum”

  • Felix sta nonstop cu Cristi Bagiu si ocazional Boscodeala la terasa lui Bagiu.
    Oare cere sfaturi sau este sageata lor ???

  • Nechează Felix de se desărează Râmnicul. Nu mai poate el de binele public, dar a văzut la alții mai poticniți în limbă și mai săraci cu duhul decât el, că huzuresc învârtind politichia precum porcul dovleacul. Nici Sorin Cârjan nu e vreo lumină, dar e mai onest și mai atent cu urbea și cu oamenii. Cât despre satana în sutană, ducă-se pe pustii…

  • Aferim coane Felix. Dar cu asta trebuia sa te ocupi pe vremea cand luai bani de la tv. Probabil ai observat ca se iau bani mai usor din “politichie”. Poate nu da domnu sa vina cascavalu’ mai spre toamna ca ai ratat-o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.