O săptămână nefastă pentru fostul primar al Buzăului

Șase vești proaste în ultimele zile pentru fostul primar C-tin Boșcodeală.

*Adio ordonanță de grațiere și amnistie după căderea lui Dragnea. Boșcodeală nu poate candida anul viitor la Primăria Buzău. Are interdicție de la judecător după condamnarea din „Dosarul Gloria”

*ALDE, noul partid cu care simpatizează Boșcodeală, s-a fâsâit la alegerile europarlamentare. Partidul care alături de PSDragnea i-a sprijinit pe infractori și a combătut împotriva UE n-a trecut pragul electoral.

*A trecut și referendumul „fără penali în funcții publice”. Dacă propunerea va deveni lege își ia adio de la a mai fi vreodată primar, parlamentar ori consilier

*Ieri, Curtea de Apel Ploiești a fixat pentru 13 iunie primul termen al apelului din „Dosarul Orizont”. Acolo unde Boșcodeală a făcut un mare matrapazlâc, dar a scăpat de o nouă condamnare pentru că fapta s-a prescris. Rămâne însă în discuție problema despăgubirilor către Stațiunea de Cercetare Legumicolă

*Ecogen, firma căreia Boșcodeală i-a dat fostul CET Buzău (centrala termică a orașului), va fi lăsată în ofsaid. Cei de la RAM au anunțat ieri că vor putea da căldură în Buzău și fără Ecogen

*Cel mai iubit fin, Florin Toader, a primit miercuri condamnare penală definitivă pentru că a folosit ilegal minore la Drăgaică

În încheiere o întrebare. Are cineva habar unde lucrează fostul primar după ce a părăsit Palatul Comunal ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „O săptămână nefastă pentru fostul primar al Buzăului

 • Lucrează în construcții , construiește subterfugii pentru a scăpa de pârnae !

  Răspunde
 • La milioanele de euro pe care la are in strainatate, credeti ca-l mai intereseaza loc de munca ! Un loc de munca nu ar fi o problema, asa de ochii lumii, la cati oameni de afaceri a avut in grupul sau! Sa speram ca va primi candva ceea ce merita.

  Răspunde
 • De ce ar avea nevoie să lucreze undeva? Dacă trăiește 3 vieți tot nu termină de cheltuit ce a „agonisit” !

  Răspunde
 • D.le Auras T, un ziarist adevarat este obiectiv, impartial,echidistant in toate articolele postate. Dvs. sunteti extrem de subiectiv ,adica: pro primarul Toma si impotriva lui Boscodeala. Ca cetatean , totusi, va respect opinia. Succes !

  Răspunde
 • Fiecare raspunde pt faptele sale,dar cei care scormonesc prin rahaturi cum se cheama ?

  Răspunde
 • Daaa vine Toma din urma și vrea să-l depășească pe Boscodeala!!!
  Cât de curând!

  Răspunde
 • De parca are nevoie Boscodeala de un loc de munca ca plebea… e multimilionar in euro ce se invarte printre multimilionari in euro, nu are nevoie de loc de munca, poate sa se pensioneze si sa faca inconjurul lumii si tot ii mai raman bani sa asigure si urmatoarele 2 generatii sa faca asta toata viata.

  Chiar e adevarat ce se spune in comentarii, ca e angajat fictiv la Compania de Apa sa ii mearga un venit si vechime, cum fac politicienii de obicei atat cu ei cat si cu apropriatii lor (vezi cazul Orban, vezi cazul Dragnea, ministri, parlamentari).

  Răspunde
 • O informatie mai veche, nu stiu cat de adevarata, ca prin trafic de influenta Tescaru i-a inlesnit angajarea la compania de apa Braila. Totusi, eu nu inteleg cum se supara unii pentru unul care a furat de-a rupt, ultima lovitura fiind hotelul Crang unde paraindaratul a fost se zice de 1 milion de euro!!!

  Răspunde
 • Poate fi vazut zilnic langa Sala Sporturilor, la terasa la/cu Cristi Bagiu , zilnic. Uneori apar si altii…este f interesant

  Răspunde
 • Cei care se supără de comentariile reale sau mai putin reale despre nefastul primar al Buzăului au avut de …ros de pe urma lui in timpul mandatelor,altfel nu se explica pozițiile lor.
  Din ce știu după ce a plecat a lucrat un timp la Comp de apa Buzau,după valurile de reproșuri in presa ar fi plecat in Constanta tot la Compania de apa unde șef este finul sau.Chiar l- am văzut des pe acolo acum doi ani și plaja nu făcea.Acum chiar nu știu ce face și nici nu ma interesează .Va primi de la …viața ce merita.Deja ma gândesc la un soclu pentru el pentru un bust pe măsura faptelor sale,undeva pe holurile primăriei sau la un colț de strada prin Primăverii pe unde a asfaltat de vreo cinci ori străzile de pământ ….pe hârtie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.