O șoferiță s-a băgat în fața autospecialei cu semnalele sonore și luminoase pornite

Polițistul care a ajuns la spital are 35 de ani și e din mun. Buzău.

Se afla pe scaunul din dreapta al autospecialei care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase pornite pentru a ajunge la un apel 112 dinspre Padina către Pogoanele.

La Căldărăști, o șoferiță din localitate n-a văzut și n-a auzit.

S-a băgat în fața autospecialei (plcare de pe loc fără a se asigura), cele două autoturisme intrând în coliziune. La volanul autospecialei se afla un polițist de 25 de ani din Padina.

Vom reveni.

Azi, în jud. Buzău, a mai avut loc un accident în pădure la Ciuta.

loading...

8 comentarii la „O șoferiță s-a băgat în fața autospecialei cu semnalele sonore și luminoase pornite

 • Soferita de la Caldarasti este tot o filosoafa?
  Se pare ca prin jud Buzau soferitzele au ceva cu politistii tineri……[Leo]

  Răspunde
 • Când spun că pentru mulți, e grea trecerea de la căruță, la mașină! Probabil credea că vine de la porumb și ieșea în islaz. Catastrofe pe sosele, ăștia te omoară.

  Răspunde
 • Polițiști fără experiență făcuți pe banda rulanta cu pile și spagi, din ce in ce mai multe accidente de acest fel, e drept și tehnică este învechită, nu se fac verificări cum trebuie la sistemul acustic, le auzi când sunt langa tine și atunci ce sa mai faci? nu mai zic de șosele, sunt praf, toate astea duc aici și bineînțeles lipsa de experiență a unor conducători auto.

  Răspunde
 • @Laurențiu
  Esti dus cu pluta, de ce trebuie să auzi sirena poliției cand pleci de pe loc cu auto ? Tu procedezi la fel ca soferita? La plecarea de pe loc, la reintrarea în trafic, tu nu te asiguri ? Sau crezi ca ai prioritate daca samnalizezi ? Ai permis de conducere ? Daca ai, sper sa nu avem parte de tine in traficul rutier, esti periculos, serios!

  Răspunde
 • Mai nenea @Laurentiu, hai ca chestia cu masinile Politiei pe care le auzi doar cand sunt langa tine e prea gogonata!
  N-or fii fiind ele ultimul raget al tehnicii moderne auto, dar in ce priveste sirenele stau al naibii de bine…….[Leo]

  Răspunde
 • Soferita? NUUUUUUUUUU!!! Una care si-a luat si ea un harb de „masina” din „munca” prin Spania si Italia.Mars la prasit porumbul!

  Răspunde
 • Ma intreb in ce supermisiune se ducea politistul. Daca nu se cerea sa mearga cu supersirenele deschise, l-as pune sa plateasca paguba. M-am saturat de politisti care pornesc sirena la intrarea in intersectie pe rosu sau cand vor sa intoarca pe linie continua. Vreau ca politistii sa fie cei care respecta legea in primul rand.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.