O stradă din municipiul Buzău va fi botezată peste câteva zile

E vorba de strada care pornește din fața Galleria Mall și ajunge în vecinătatea cartierului Orizont, pe str. Grigore Vieru.

Strada va primi numele Aleea Galleria. Botezarea străzii e necesară întrucât pe marginea ei au apărut diverse construcții ale unor societăți comerciale.

Se impune, pe viitor, și o asfaltare a străzii pentru că, în timp, au apărut câteva dâmburi periculoase pentru anvelopele mașinilor.

Anunț-Public

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „O stradă din municipiul Buzău va fi botezată peste câteva zile

  • Acum ca se vrea asfaltarea nu este rau. Poate mai asteapta si „buticarii” aia vreo 2-3 ani ca alti asteapta un nou asfalt din vremea lui ceasca

    Răspunde
  • Dupa umila mea parere a fi fost mai frumos ca strada sa se numeasca ,,Galerius Imperator” sau ,,Imparatul Galerius”.
    Imparatul Galerius Valerius Maximianus, nascut intr-o familie de tarani, a carui mama numita Romula, era daca, se mandrea cu originea sa dacica. Pe arcul sau de triumf de la Tesalonic este infatisat in mijlocul unor trupe de daci. A fost desemnat de imp. Diocletian ca guvernator al provinciilor dunarene. A fost un personaj foarte viteaz ca sef militar si ca imparat si intentiona sa redea vechea glorie a Daciei.
    Ce denumire este aia ,,Galleria”, de paraca ar fi vorba de galeriile de la Geamuri. Sa fie o denumire cu semnificatie ptr noi, ca romani……[Leo]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.